Interviu acordat de antrenorii echipelor Unirea Bascov și Vedița Colonești, înainte de meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a

Sâmbătă, 23 iunie 2018, cu începere de la ora 17.30, la Colonești se va juca manșa secundă a barajului contând pentru promovarea în Liga a III-a, dintre Unirea Bascov și Vedița Colonești. Săptămâna trecută, echipa argeșeană a învins acasă cu 2-1 echipa olteană. Antrenorii celor două echipe -  Adrian Dulcea și Mircea Stan au acordat un interviu pentru Știri de Argeș, înainte de mult așteptatul meci.

Vedița Colonești are jucători din Liga I, dar noi ne dorim mai mult victoria

Reporter: Cum ați pregătit meciul de sâmbătă și dacă vă pune în dificultate faptul că Vedița Colonești are foști jucători de la FC Argeș?

Adrian Dulcea, antrenor Unirea Bascov: Dacă privim din perspective asta, sunt jucători buni, foști jucători de liga I și liga a II-a , cu experiență care își pot pune amprenta asupra jocului în orice moment. E clar că au o echipă mai experimentată decât a nostră. Dacă privim prin prisma noastră, eu zic că avem o echipă mult mai dornică de a face performanță și de a accede în Liga a III-a. La șansele pe care le avem un joc câștigat în prima manșă la voi, e o victorie până la urmă. Asta ne dă nouă mai multe variante, în senul că putem câștiga sau putem face un joc egal, sau mai putem pierde la un gol, dar să marcăm minim două. Practic noi avem cele mai multe variante. Dar dacă privim doar prin prisma faptului, este un teren îngust, nu de cea mai bună calitate, e clar că va fi un joc de luptă, un joc în care atitudinea jucătorilor va face diferența.

Reporter: Veți fi însoțiți și de suporteri la Colonești?

Adrian Dulcea, antrenor Unirea Bascov: Din câte știu vor fi mai mult de o sută, asta în mod organizat.  Proiectul nostru este un proiect serios, solid, scopul nostru este sa accede în Liga a III-a, automat lucrurile se vor schimba și se vor schimba în mod pozitiv.
Reporter: Ce presupune promovarea în ligă, un efort financiar mai mare?

Adrian Dulcea, antrenor  Unirea Bascov: Da, bugetul va fi mai mare, pentru că nivelul la care se va juca, nu va fi la nivel județean, va fi la nivel național, practice zonal și asta presupune atât deplasări, cât și costuri legate de cazare, de masă plus competiția propriu zisă în care baremurile sunt diferite de a IV-a. La final vreau doar să mai adaug că ne dorim foarte tare să promovăm și atunci vom face tot ce ne stă nouă în putință să arătăm că suntem peste adversarul nostru direct.

Bascovul are prima șansă. Eu sper să nu stricăm niște prietenii!

Reporter: Cum considerați că se va desfășura meciul de sâmbătă, dumneavostră aveți și foști jucători de la FC Argeș, cu mai multă experiență, un plus pentru echipă? Cine are mai multe șanse?

Mircea Stan, antrenor Vedița Colonești: Eu am spus mereu și imi susțin părerea, prima șansă o are Bascovul, am spus și înainte de primul meci, au un avantaj. Deja au câștigat , dar trebuie și noi să ne videm greu pielea. Va fi un meci destul de disputat.  Este în joc o promovare, ambele echipe vor să promoveze.

Reporter: Cum stați cu partea organizatorică, mă refer la calitatea terenului?

Mircea Stan, antrenor Vedița Colonești: Avem un teren foarte bun, pentru Liga a III-a, s-au făcut investiții în ultimii ani asupra bazei sportive, sunt și vreo 500 de locuri în tribuna acoperita. Terenul se prezintă în condiții bune, sper să nu plouă. 

Reporter: Moralul echipei este bun, ce zic băieții?

Mircea Stan, antrenor Vedița Colonești: Moralul echipei…băieții ar trebui să fie încrezători că trebuie să promovăm, sunt ambiții în joc. Eu sper să nu stricăm niște prietenii, nu voiam să jucăm amândouă, dar așa au vrut sorții. Cea mai bună echipă să câștige!

 

 

Adauga comentariu