ISJ Argeş ia în calcul suspendarea cursurilor şcolare, dacă vremea continuă să se înrăutăţească

Update: În urmă cu puţin timp, inspectorul general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, a confirmat pentru Ştiri de Argeş că mâine cursurile se vor desfăşura după programul normal în toate unităţile şcolare din judeţ: "Deja am raportat la Ministerul Educaţiei că la noi nu sunt probleme deosebite şi că şcolile vor rămâne deschise. Monitorizăm în continuare situaţia, şi în funcţie de evoluţia vremii vom decide ce vom face în următoarele zile."

În cadrul COMANDAMENTULUI JUDEȚEAN DE SITUAȚII DE URGENȚĂ ARGEȘ de azi 25.02.2018, s-a hotărât asigurarea permanenței în toate unitățile de învățământ din județ,  monitorizarea evoluției condițiilor climaterice, a stării drumurilor, a asigurării cu energie electrică, a alimentării cu apă și cu agent termic.
În funcție de îndeplinirea acestor condiții, vom analiza toate situațiile punctual, și vom decide dacă se impune suspendarea cursurilor în una sau mai multe unități din județ.
La acest moment nu sunt constituite elemente care să conducă la suspendarea  cursurilor în nicio unitate., se arată într-un comunicat al ISJ Argeş.
 

Adauga comentariu