"Jucăm pentru Nicoleta" - Campanie umanitară susținută de FC Argeș și Știri de Argeș

Sensibilizați de situația dificilă în care se afla Nicoleta Nedelcu - tânăra suporteră a echipei din Trivale, clubul FC Argeș și Știri de Argeș organizează campania umanitară "Jucăm pentru Nicoleta", având ca scop strângerea fondurilor necesare pentru ca Nicoleta să poată achita costurile unei operații de transplant de ficat - singura opțiune care îi poate salva viața.

În cadrul unui parteneriat între Știri de Argeș și clubul FC Argeș, începând de astăzi, 12 septembrie 2018, timp de șapte zile, până la finalul partidei dintre FC Argeș și FC Universitatea Cluj, din data de 17.09.2018, vor avea loc mai multe acțiuni în cadrul cărora toți cei care vor să contribuie la salvarea unei vieți, o pot face. 

Va fi organizată o licitație pentru un tricou de joc oficial al echipei FC Argeș și o minge de fotbal - oferite de clubul FC Argeș - ambele având autografele tuturor jucătorilor și staff-ului tehnic din cadrul clubului FC Argeș.

La partida dintre FC Argeș și FC Universitatea Cluj, care se va disputa pe stadionul Nicolae Dobrin, pe 17 septembrie 2018, cu începere de la ora 18.00, vor fi amplasate două urne în care se vor colecta donații de la spectatori. 

Donațiile se pot efectua și în contul bancar deschis pentru acest scop, pe numele Nedelcu Nicoleta - RO87BRDE030SV92977470300 sau prin Paypal, la adresa: niconedelcu78@gmail.com.

Povestea Nicoletei poate fi citită aici: https://www.stiridearges.ro/video-mama-unui-campion-national-la-caiac-canoe-trebuie-ajutata-nicoleta-are-nevoie-de-un-transplant-de-ficat-destul-de-costisitor

 

Adauga comentariu