MECIUL FC ARGEȘ - U. CLUJ AR PUTEA FI DECISIV PENTRU NICOLETA! LUNI, MERGEM PE STADION PENTRU FOTBAL ȘI VIAȚA!

FC Argeș întâlnește luni, 17 septembrie 2018, de la ora 18.00, pe Universitatea Cluj, într-un duel al echipelor de tradiție din fotbalul românesc. Alb-violeții sunt neînvinși în această ediție a ligii secunde, având un total de 12 puncte, după 6 etape. Clujenii au același numar de puncte, având 4 victorii si 2 înfrângeri.

Duelul cu "șepcile roșii" este unul foarte dificil, formația ardeleană fiind una dintre candidatele la promovarea în prima ligă, și având în componența jucători cu o experiență deosebită, care au evoluat în prima divizie.

Tehnicianul Emil Săndoi și jucătorii alb-violeți mizează pe o prezență masivă a publicului în tribunele arenei Nicolae Dobrin, element esențial în încercarea de a obține victoria. 

Pe aceeși prezență ridicată mizăm și noi, echipă Știri de Argeș - care în parteneriat cu FC Argeș, derulam o campanie umanitară având ca scop strângerea fondurilor necesare pentru ca Nicoleta să poată achita costurile unei operații de transplant de ficat - singura opțiune care îi poate salva viața. 

În cadrul acestei campanii, am scos la la licitație un tricou de joc oficial al echipei FC Argeș și o minge de fotbal - oferite de clubul FC Argeș - ambele având autografele tuturor jucătorilor și staff-ului tehnic din cadrul clubului. Este o oportunitate de a fi altura de echipă favorită și de unul dintre suporterii ei, Nicoleta Nedelcu.  Licitatația se încheie luni, 17 septembrie, ora 23.59. Puteți licita pe pagina de Facebook a Știri de Argeș - AICI

În tribunele stadionului Nicolae Dobrin vor fi amplasate două urne în care se vor colecta donații de la spectatorii prezenți. De asemenea, donații se pot efectua și în contul bancar deschis pentru acest scop, pe numele Nedelcu Nicoleta - RO87BRDE030SV92977470300 sau prin Paypal, la adresa: niconedelcu78@gmail.com.

JUCAM PENTRU NICOLETA!

 

 

Adauga comentariu