Nicoleta a primit banii rezultați în urma licitației organizate de Știri de Argeș și FC Argeș

În cadrul campaniei umanitare susținută de FC Argeș și Știri de Argeș, având ca scop strângerea fondurilor necesare pentru ca Nicoleta Nedelcu să poată achita costurile unei operații de transplant de ficat, au fost scoase la licitație un tricou de joc oficial al echipei FC Argeș și o minge de fotbal - oferite de clubul FC Argeș - ambele având autografele tuturor jucătorilor și staff-ului tehnic din cadrul clubului.

În urma acestei licitații, un piteștean, care a dorit să rămână anonim, a oferit suma de 1100 lei, și a intrat astfel în posesia tricoului și a mingii oferite de FC Argeș. Ieri, Nicoleta Nedelcu a fost prezentă la sediul redacției noastre, unde a primit suma rezultată în urma licitației. 

Foarte emoționată, Nicoleta a ținut să-i mulțumească celui care prin gestul său a contribuit la speranța sa pentru viață, precum si tuturor celor implicati in aceasta campanie:

"Îi mulțumesc din suflet celui care a oferit această sumă, la fel cum le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie, dumneavoastră, celor de la FC Argeș, tututor celor care au contribuit. Nu mai am cuvinte..." 

Donațiile se pot efectua în continuare, în contul bancar deschis pentru acest scop, pe numele Nedelcu Nicoleta - RO87BRDE030SV92977470300 sau prin Paypal, la adresa: niconedelcu78@gmail.com.

Povestea Nicoletei o puteți afla aici: https://www.stiridearges.ro/video-mama-unui-campion-național-la-caiac-canoe-trebuie-ajutată-nicoleta-are-nevoie-de-un-transplânt-de-ficat-destul-de-costisitor

Adauga comentariu