Nu dați banii pe prostii, mergeți la ștrand, copii! Nu, nu vă fie frică, șerpișorii nu mușcă iar rablele nu înțeapă! Rău!

Mândria admnistrației în materie de ștranduri, cel din Tudor Vladimirescu, Pitești, arată spectaculos. Pe principiul: afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul, zona din Tudor este o adevărată șerpărie, cu toate că la doi pași există o piscină pentru petrecerea unui timp agreabil în familie. 
Stufăriș virgin -  neatins de mâna omului, mașini dezmembrate aruncate peste tot, copii care fac performanță la caiac-canoe vâslind printre mizerie și fiare (n.r. aici se află și Baza Nautică Pitești), un drum pe malul Argeșului pe care cu greu te poți încumeta să treci, niște autorități somnolente și o populație docilă, totul ca într-un tablou abstract.

Ca să nu mai punem la socoteală că tot în zonă există un teren de fotbal, niște scări iscate din bălării și multiple posibilități de evenimente nefericite. Așa cum a fost cazul cadavrului descoperit sâmbătă dimineață într-o groapă din Tudor Vladimirescu. 

Să ne înțelegem, nu acuzăm pe nimeni de acestă tragedie, poliția făcând cercetări, dar atragem atenția că această zonă poate deveni cu ușurință o zonă problematică, prin sălbăticia care o înconjoară și indiferența cu care este tratată. Și, apropo, Apele Române -  filiala Argeș, mai coborâți din cabanele României unde vă petreceți weekend-urile și mai aruncați un ochi și aici. Haideți, că nu e greu, doar deschideți geamul și puteți vedea din birourile dumneavoastră de bugetari ce se întâmplă pe cursul râului Argeș. In rest, vă dorim o vară minunată pe “litoralul” piteștean!  Atenție însă să nu vă tăiați în rablele de la poarta ștradului! Recomandarea noastră este ca pe lângă loțiunea de plajă să aveți și ceva antitetanos, iar lângă slip, în rucsac, și niște cizme de cauciuc. 

Adauga comentariu