O parte dintre ULTRAȘII din Pitești, despre REFERENDUM: DA pentru FAMILIE

Pe stadioane, tinerii îi îndeamnă pe români să voteze DA la Referendumul din 6-7 octombrie.

Universitatea Cluj - "Ultrașii din prima linie spun DA pentru Familie!"
Craiova - "Cu 2 milenii de creștinism la temelie, încă avem dubii ce înseamnă o familie?"
Dinamo București - "Ultrașii din prima linie spun DA pentru Familie!"
Pitești - "Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!"
Vaslui - "Ultrașii din prima linie spun DA pentru Familie!"
UTA Arad - "Ultrasii spun Da, pentru familie!"

Declaratie:

"Având în vedere că e foarte aproape referendumul pentru definirea căsătoriei, noi - ultrașii acestui grup nationalist din Pitesti, am decis să afișăm un mesaj care să promoveze prezența la vot. Asta, fiindcă am observat că acest referendum foarte important pentru viitorul țării, nu este îndeajuns promovat și că propaganda mincinoasă LGBT este foarte agresivă în mediul online. 
Ideea mesajului e de a îndemna românii să voteze, fiindcă istoria și credința strămoșească îi obligă, plus că e un răspuns la boicotul promovat de USR și alți propagandiști LGBT. 
Acest mesaj a devenit comun în toate peluzele din tară, initiativă ce a venit din partea grupului nationalist "CAMARAZII" - grup din care fac parte și baieti din Pitesti, cu care noi avem o relație foarte strânsă de colaborare și de respect reciproc. 
Am acceptat să intram în această luptă împotriva propagandiștilor LGBT, în primul rând pentru că ne simțim datori înaintașilor și urmașilor noștri să păstrăm valorile țării noastre și să protejăm instituția familiei, celula de bază a societății. Așadar, am afișat și noi mesajul "Ultrasii din prima linie/ Spun DA pentru familie!", la stadionul Nicolae Dobrin. Avem încredere că românii vor ieși la vot pentru a apăra forma naturală a familiei. Pe 6-7 octombrie, toată lumea la vot!
După informațiile noastre și alte peluze din țară se vor alătura acestui demers pro Familia Tradiționala."

Adauga comentariu