Parchetele din Arges, transparență ZERO. Purtătorii de cuvânt sunt de negăsit

Comunicarea cu reprezentanții sistemului judiciar din Pitești este o misiune imposibilă. Încercarile repetate ale redactorilor Știri de Argeș de a lua legatura cu purtătorii de cuvant ai instanțelor argeșene s-au soldat de fiecare dată cu eșecuri.

“Probabil că umbla prin unitate” – a fost replica centralistei după fiecare încercare de dialog cu purtătorii de cuvânt ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș sau Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. 

Nici prezenta fizică a redactorilor la sediul celor trei instituții n-a ajutat, aceleași răspunsuri negative, singurul element de noutate fiind reprezentat de faptul că cel care efectua apelurile era ofițerul de serviciu de la intrare. 

Așadar, misiune imposibilă, Parchetele sunt un fel de stat în stat, iar angajații acestora – cei care sunt plătiți pentru a răspunde solicitărilor cetățenilor, alearga prin interior. Și o fac tot timpul, de dimineața și până la terminarea programului. Și în ziua următoare aplică același ritual.

 

Adauga comentariu