PE AICI NU SE TRECE! - "Deposedarea" lui Emil Săndoi, transformată intr-o modalitate inedită de promovare a spiritului alb-violet

"Faultul" antrenorului alb-violeților, Emil Sandoi, care a oprit un atac al gazdelor, în partida dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, a devenit viral după ce a fost distribuit intens pe rețelelele de socializare, atât în țară, cât și în străinătate.

Fanii echipei din Trivale speculează acest episod și îl folosesc ca modalitate de promovare, mesajul transmis fiind unul care exprimă implicarea și determinarea - elemente esențiale pentru obținerea marii performanțe în sport.

Suporterii au realizat un tricou personalizat care conține o imagine reprezentându-l pe Emil Săndoi în momentul în care îl "deposedează" pe fotbalistul Chindiei Târgoviște, alături de mesajul "PE AICI NU SE TRECE!". Tricoul urmează să îi fie înmânat tehnicianului pitestean, inainte de partida de mâine, 4 septembrie 2018, dintre FC Argeș și Energeticianul.

"Fanii FC Argeș apreciază implicarea domnului Emil Săndoi în cadrul clubului nostru și au considerat gestul din meciul cu Chindia ca fiind unul instinctiv, nu intenționat. Credem cu tărie că pentru a deveni cei mai buni e nevoie de determinare, iar domnul Săndoi are determinarea pe care noi ne-o dorim. 
Băieții de la Peluză Nord Pitești au pregătit o mică surpriză pentru meciul de marți, FC Argeș - Energeticianul, astfel că vă invităm pe această cale să veniți la meci să ne susținem favoriții",

scriu suporterii, pe una dintre paginile de Facebook dedicate fanilor lui FC Argeș.

 

Adauga comentariu