Piteşti - Primarul şi viceprimarul au ajuns la lopată

Primarul Cornel Ionică, la primele ore ale dimineţii, se afla printre lucrătorii de la ADP şi coordona deszăpezirea oraşului. Încă de la primii fulgi de zăpadă, arterele principale ale oraşului şi căile de acces la principalele instituţii au fost deszăpezite.

Ca să nu piardă din popularitate şi să dea bine la imagine, a preferat să iasă din casă cu noaptea-n cap să demonstreze că se implică şi că este grijuliu cu urbea pe care o administrează: ,,M-am trezit de la ora 3,30 şi am ieşit pe stradă să facem cum trebuie deszăpezirea. Cum a început să ningă am scos pe străzi utilajele iar acum ne ocupăm de centrul oraşului şi promit că-l voi curăţa de zăpadă în totalitate” ne-a declarat  Cornel Ionică, în timp ce dădea cu năduf la lopată.

La scurt timp, ca să dea un bun exemplu piteştenilor, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a pus şi el mâna pe lopată şi s-a apucat să înlăture zăpada din apropierea Primăriei Piteşti: ,,Ar trebui ca toţi să punem mâna pe lopată, numai că unii agenţi economici şi proprietari nu vor să înlăture zăpada, cu toate că există o hotărâre a Consiliului Local prin care sunt obligaţi să cureţe în faţa magazinelor, ori a proprietăţilor. Cred că va fi cazul să dăm nişte amenzi...” Jos pălăria, domnilor!

Adauga comentariu