Primari, care mai scrieți prostii pe FACEBOOK, nu mai primiți bani de la Consiliul Județean Argeș! Președintele CJ-ului de Nord vrea doar osanale

Primarul Bebe Ivan (Băbana) este unul dintre mulții primari achitați în dosarul Consultanța. Insă, acest lucru nu a reprezentat o surpriză pentru el, deoarece Camera Preliminară l-a găsit nevinovat, aceasta neavând însă calitatea procesuală de a dispune achitarea lui. Din contră, Bebe Ivan a avut o reacție de amărăciune, atunci când l-am întrebat despre acest subiect, aducând în discuție probleme pe care el le consideră arzătoare. Primarul din Băbana a fost pus din nou la colț de Consiliul Județean Argeș, care nu i-a dat nici de data aceasta bani, la recenta împărțire a bugetului către primării, pentru că nu e cuminte. Scrie pe pereți prostii despre conducerea CJ, pe peretele (Wall) Facebook-ului.  Și a și fost atenționat să se potolească,  degeaba el insist să se ocupe CJ-ul de drumurile județene…

"M-aș fi bucurat dacă CJ Argeș mi-ar fi dat și mie bani să termin canalizarea începută în 2007, m-aș fi bucurat dacă terminau de asfaltat DJ731B, m-aș fi bucurat dacă Direcția Drumuri Județene  ar fi ridicat capacele la canalizare peste care au turnat asfalt acum 2 ani și de atunci mă mint mereu că vin să le ridice, m-aș fi bucurat dacă tot Direcția Drumuri ar fi plombat drumul Pitesti - Băbana.
Mă numar printre cele  câteva comune care nu au primit bani nici acum de la Consiliul Județean Argeș. Am fost atenționat că dacă îi mai critic pe Facebook nu mai văd un ban, iată că s-au ținut de cuvânt!
Conducerea CJ Argeș s-ar fi bucurat dacă eram condamnat așa scăpau de mine !
Nu le cer bani pentru reabilitare de primării cum dă la alții, eu am cerut bani să termin o canalizare începută acum 11 ani!"

Intre timp, conducerea Consiliului Județean Argeș se plimbă cu o candelă prin toate comunele județului, obligând primarii să facă sluji în fața șefilor de la județ. Îi zice Flacăra Centenarului și nu are nicio utilitate, nici măcar ca simbolism, doar papă ceva bănuți. Nu știm însă cum ajung cu ea întreagă în fiecare comună, la ce drumuri avem…probabil o protejează Dan Manu cu palmele făcute căuș.

 

Adauga comentariu