Primărița din Ștefănești cere dizolvarea Consiliului Local. Șeful ei, deputatul Velcea îi transmite prietenește: “Să nu uite că-și poate pierde mandatul!”

Scandalul de la primăria Ștefănești a atins paroxismul. Primărița Jenica Dumitru a început să facă demersuri pentru dizolvarea Consiliului Local, care, culmea are majoritate PSD. Jenica Dumitru acuză faptul că ai săi colegi de partid nu-i votează proiectele. In urmă cu ceva timp, din cauza scandalurilor monstruoase dintre ea și vicele Ion Mihalcea, tot din PSD și el, și șef al PSD Ștefănești, la conducerea organizației a fost numit interimar deputatul Nicolae Velcea.

Contactat de Știri de Argeș, deputatul Nicolae Velcea a declarat:

“Eu sunt la București, acum am aflat și eu ce vrea să facă primarul nostru. Pe mine nu m-a sunat să mă întrebe, de fapt ea nu are niciodată un dialog cu mine. Să ia legea 215 și să citească la articolul 55 care sunt condițiile în care se poate dizolva un Consiliu Local. Jenica Dumitru să nu uite că există o lege a funcționarului public unde se stipulează că primarul își poate pierde mandatul dacă nu-și duce la bun sfârșit proiectele. Păi ce proiecte să-i mai voteze consilierii, când ea nu duce la bun sfârșit niciunul? Se ține de ședințe extrordinare unde propune premierea unui elev, deși acest lucru se face într-o ordinară. La ședințele extrordinare prezența consilierilor locali nu este obligatorie. O să vin acasă să vorbesc cu ea.”

Până atunci, Jenica Dumitru a tipărit deja formularele de dizolvare a CL. Este inutil să menționăm că nici de data acesta nu a răspuns la telefon, pentru a oferi o opinie referitor la acest subiect.

Pe 22 februarie, Biroul Permanent al PSD Argeș s-a întrunit și a dizolvat Biroul Executiv PSD Ștefănești. De asemenea, au fost sancționați cu avertisment, conform statutului PSD, primarul orașului Ștefănești – Ioana Jenica Dumitru, viceprimarul localității – Ion Mihalcea, precum și consilierii locali social-democrați de la Ștefănești.

Adauga comentariu