Promisiunile viceprimarului Apostoliceanu contrazise de realitate. Faleza de pe malul Argeșului afectată de poluare și mizerie

Zona de la Podul Viilor este una care arată ca o junglă părăsită de pe malul Amazonului, în niciun caz ca o oază de relaxare de pe malul Argeșului.

În apropiere de Vivo Mall, de o parte și de alta a podului - care și el arată ca după război, deși nu a trecut foarte mult timp de când a fost reabilitat, peisajul este compus în mare parte din vegetația crescută necontrolat, mizerie și poluare accentuată a râului Argeș. 

În tot acest timp, edilii visează la proiecte fantasmagorice de zeci de milioane de euro, existând promisiuni de construire a unuia dintre cele mai moderne poduri din Europa, de amenajare a Parcului Lunca Argeșului 2.  

Optimismul viceprimarului  Apostoliceanu, care promitea că pe faleza Argeșului va fi amenajată o zonă de promendă, cu pistă pentru biciclete, este contrazis de trista realitate. Stimați edili, în timp ce mai faceți niște planuri, nu încercați sa vă ocupați puțin și de toaletarea zonei respective? 

În ciuda faptului că zona a devenit una atât de virgină, nici pescarii nu au succes, probabil că peștii au migrat spre alte ape mai limpezi...

Adauga comentariu