Rămâne cum s-a stabilit: FC Argeș - CS Mioveni, luni la ora 15.00

În urma discuțiilor apărute în mediul online, în legătură cu ora de disputare a partidei contând pentru etapa cu nr. 32 din actuala ediție a Ligii 2 Casa Pariurilor, dintre FC Argeș și CS Mioveni, conducerea clubului FC Argeș, prin directorul sportiv Vasile Popa, a declarat pentru site-ul clubului: 

„Conform contractului încheiat de Federaţia Română de Fotbal cu cele două posturi TV care au drept de transmitere a partidelor din Liga a II-a (Digi Sport si Telekom Sport), doar televiziunile stabilesc meciurile pe care le televizează la fiecare etapă. 
Acestea stabilesc ziua şi orele celor patru partide, în funcţie de grilă de programe pe care o au, cluburile neavând nici o putere de decizie în această privinţă. 
Ne-am fi dorit ca partida de luni dintre FC Argeş şi CS Mioveni să se joace în nocturnă pentru a da posibilitatea piteştenilor de a veni în număr cât mai mare la stadion, însă acest lucru nu este posibil datorită acestui contract încheiat între FRF şi cele două posturi TV, înţelegere pe care toate cluburile din Liga a II-a trebuie să o respecte. 
Dacă Digi Sport nu ar fi televizat acest meci, clubul FC Argeş nu ar fi acceptat ca partida cu CS Mioveni să se joace de la ora 15 şi ar fi cerut FRF programarea partidei pentru o altă oră, întrucât stadionul Nicolae Dobrin dispune de instalaţie de nocturnă. Clubul nostru îşi doreşte ca la meciurile echipei de pe propriul teren, iubitorii fotbalului piteştean să fie prezenţi la stadion în număr cât mai mare pentru a susţine echipa. Opiniile suporterilor contează foarte mult pentru noi, însă trebuie să respectăm înţelegerile în vigoare. 
Vom face toate demersurile că partidele echipei noastre care nu vor fi televizate să se dispute la anumite ore care să le permită suporterilor să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion pentru a susţine echipa”

Adauga comentariu