Rareş Bogdan, atac la Orban, cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură: "Îl atenţionez public să înceteze cu traseismul. M-am săturat să tac. Am tăcut prea mult"

Este interesantă ieșirea lui Rareș Bogdan de duminică seara de la Antena3. Europarlamentarul şi prim-vicepreşedintele PNL, l-a atacat dur pe premierul Ludovic Orban în legătură cu traseismul politic şi a cerut conducerii partidului să oprească candidaturile unor parlamentari social-democraţi pe listele liberalilor.

„Îi atenționez pe colegii mei public să înceteze orice transfer pentru că la fiecare transfer îi voi ataca frontal public inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac atunci când partidul meu este pus în genunchi! Gata! S-a terminat! Să fie extrem de clar! Din momentul ăsta nu mai tac!”, a spus Rareș Bogdan, duminică seară, în direct, la Antena 3.

Reactia lui Rareş Bogdan vine după o perioadă în care PNL a transferat mai mulţi primari PSD, iar în Parlament se poartă discuţii pentru susţinerea Guvernului, în contextul votului privind moţiunea de cenzura, stabilit pentru luni, 31 august.

"Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu ştiu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democraţiei. Nu există o chestiune mai gravă pentru democraţie decât traseismul politic. Am tăcut mai mult decât era cazul, am încercat să fiu un soldat disciplinat. Nu va face oricine ce vrea în PNL, decât dacă îşi asumă criticile mele. Au făcut prea mult ce au vrut. Poate voi candida la parlamentare", a mai declarat Rareş Bogdan.

 

Adauga comentariu