Răspuns la plângerea făcută de redactorii Știri de Argeș paznicilor care i-au bruscat în gara din Pitești

În urmă cu o lună de zile, redactorii Știri de Argeș au răspuns unei sesizări a unui cetățean, care ne informa că gara din Pitești este vandalizată de către un grup de tineri.

Deplansându-se la fața locului reporterul Știri de Argeș a fost agresat de angajații firmei de pază care asigură securitatea stației CFR - Spartan Pază și Protecție SRL - care, folosind forța l-au deposedat de legitimația de serviciu - detalii AICI

Angajații firmei de pază erau deranjați de faptul că reporterii Știri de Argeș au semnalat în mai multe rânduri faptul că scările rulante din incinta clădirii care a costat 18 milioane de euro, nu funcționează, și i-au surprins pe paznici în timp ce efectuau pornirea/oprirea scărilor, deși aceștia nu au nicio atribuție în ceea ce privește funcționarea scărilor rulante - detalii AICI.

În urma acestui incident, jurnaliștii Știri de Argeș au depus plângere împotriva celor doi angajați ai societății Spartan Pază și Protecție SRL, pentru reținerea abuzivă a unui document și comportament neadecvat.

În urma verificării aspectelor semnalate, cei doi agenți de pază, angajați ai firmei Spartan Pază și Protecție SRL, au fost sancționați conform legii nr. 33/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

De asemenea, ca urmare a acestui incident, firma de pază și-a încetat activitatea în gara Pitești, urmând ca la nivelul Regionalei CF Craiova, să se organizeze o nouă licitație pentru stabilirea firmei care va asigura securitatea stației CFR din Pitești.

 

Adauga comentariu