Răspuns pentru primarul din Baia Mare, dornic să dea m-ie ziariștilor: Te așteptăm afară, dacă ti-e rușine, închide ochii!

"Du-te măi de aici că ți-o dau la *uie în scara blocului așa cum i-am pus pe ăia atunci să ți-o dea cu bâte de baseball”, i-a spus de la înălțimea funcției, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, colegului nostru de la Ziarul de Baia Mare, Adi Rusu. 

Totul s-a petrecut la o manifestare publică, Sărbătoarea Castanelor, unde colegul meu Adi și-a luat „castane” de la un prăpădit de polițist local care se ține după Cherecheș prin oraș, care nu cumva să atenteze cineva la sublima sa persoană. De, sechele de pe vremea când era el pușcăriaș la Gherla, trebuie să-și păzească spatele.

Pe Adi l-am cunoscut la un team building unde ne-am reunit toate redacțiile din țară din trustul PRESA BUNĂ, și pot să afirm că rar mi-a fost dat să văd un om cu un asemenea bun simț. Chiar și atunci când a fost șicanat public de niște reprezentante ale sexului frumos care îi dădeau lecții de comportament, Adi a reacționat doar cu gingășie... I-am apreciat puterea de stăpânire și modul cum a dus discuția spre împăcare, așa că-mi vine greu să cred că Adi a incomodat înaltele personalități prezente la intergalactica sărbătoare a cătușelor sau ce sărbătorește Cherecheș condamnatul pe acolo.

Cu toate acestea, colegul meu este trântit pe jos de un băiat care se pare că este polițist local.

Revenind la primarul Cherecheș si la amenințare făcută colegului meu: Du-te măi de aici că ți-o dau la *uie în scara blocului așa cum i-am pus pe ăia atunci să ți-o dea cu bâte de baseball. Pe când lucra la Evenimentul Zilei,  Adi a fost bătut de persoane necunoscute până acum cu toate că au trecut mai bine de 15 ani de la incident.

 Primari din aștia smardoi avem și noi în Argeș, doar că ei încearcă sa le de m-ie ziariștilor altfel, prin scris. Vi-l mai amintiți pe Ion Georgescu de la Mioveni în ce delir s-a aflat câteva zile când amenința ziariștii de la Știri de Argeș aruncând în presă comunicate de presă jenante - o înlănțuire de cuvinte: plângere, penală, ziariști, facturi, bani….Caseta cu Marian Munteanu mai lipsea.

Intorcându-ne la subiectul nostru: Bă, Cătăline, de ce vrei mă tu m-uie în scara blocului? Nouă ne place la careu, hai, mă tată afară, ce dracu suntem infractori să să ne ascundem așa? Ups, tălică ești... Cum ziceam, dacă tot ai ieșit din pușcărie cu apucături din astea, hai la lumina zilei, nu pitiți în scara blocului ca aurolacii - dacă ți-e rușine, închide ochii!

Iata momentul când Adi Rusu a fost trantit de oamenii primarului

(Sursa Foto Gherla Info)

Adauga comentariu