Replica Peluzei Nord, despre amendarea clubului FC Argeș din cauza suporterilor: NU MAI DEZINFORMAȚI!

După  ce pe pagina de Facebook a clubului a apărut un comunicat  ( https://www.stiridearges.ro/fc-arges-o-noua-sanctiune-din-partea-frf-clubul-fost-sanctionat-din-cauza-mesajelor-suporterilor)prin care se specifica faptul ca FRFa amendat clubul în urma scandărilor suporterilor, Peluza Nord Pitești a transmis următorul comunicat.

În ultima vreme pagina de facebook a clubului, Fotbal Club Arges Pitesti, continuă să dezinformeze și să atace direct suporterii FC Argeș.
De unde a început totul?
În această vară, FRF a decis ca toate programările făcute de ei și de televiziuni să fie literă de lege pentru cluburile din Liga a 2-a, astfel că dacă vreun club își mai permite să mai reediteze episodul UTA – Politehnica Timișoara, să fie amendat, depunctat și să piardă meciul.
Practic un pumn în gură băgat de Federație cluburilor din România, cluburi care au fost nevoite să execute deciziile venite de sus, indiferent dacă meciurile au fost programate la ore și temperaturi când nici să te plimbi pe stradă nu e indicat. 
Cum era normal, galeria Argeșului, adică acei oameni care sunt alături de echipă indiferent de distanță sau temperatură, a protestat împotriva deciziilor aberante luate de FRF prin scandări anti-Federație. Nici vorbă scandări rasiste, discriminatoare sau xenofobe, așa cum pagina clubului nostru exemplifică. Tot pagina clubului mai menționează niște mesaje tip banner de-ale noastre. Toate mesajele care au fost afișate au fost aprobate chiar de observatorul FRF și de Jandarmeria Română, pentru că nu conțineau cuvinte licențioase sau care să instige împotriva Federației.

Într-un cuvânt: DEZINFORMARE!

De ce? Nu înțelegem. Noi mereu încercăm să îi ajutăm cu diverse idei care aduc beneficii clubului și chiar ne bucurăm când vedem că se poate colabora.

Totuși credem că anumite persoane încearcă să paseze vina, FRF fiind destul de drastică cu FC Argeș, de când cu alegerile pentru președinția Federației, acolo unde clubul nostru a votat cu Ionuț Lupescu.
Să nu uităm că astfel de scandări anti-FRF sunt de când lumea, de ce tocmai acum au devenit așa drastici cu Argeșul?
Ce fac cei din club în schimb? Pun poze cu galeria și le asociază cu scandările anti-FRF și încearcă să manipuleze cititorii paginii (și așa foarte puțini) găsindu-ne pe noi țapi ispășitori. Mai mult, dau ca exemplu articole din regulamentele FRF, articole care nu au legătură cu forma noastră de protest.

Ce ar trebui să facă? Să se coalizeze cu celalalte cluburi de tradiție din România și să iasă public pentru a contesta deciziile impuse de FRF referitoare la programările aberante. Federația a ajuns să impună programările doar pentru că oferă o sumă derizorie cluburilor, din vânzarea drepturilor TV. (P.S.: Banii ăia nu ajung nici măcar pentru o lună de activitate a clubului nostru)
În final concluzionăm că e greu totuși să ai așteptări în privința comunicării în online de la niște oameni care nu înțeleg conceptul de „#” folosit în comunicatele de pe Facebook, fac postări kilometrice, fără să fie vorba de comunicate, prin care nu reușesc să prezinte esențialul sau care șterg comentariile ce atrag atenția asupra dezinformării pe care o fac.

Avem un mesaj pentru toți fanii FC ARGEŞ: Veniți la meciul de marți seară să cântăm împreună pentru echipa noastră!

Adauga comentariu