Revoltător! În centrul Parcului Trivale se aruncă resturi de la materialele de construcții chiar peste gardul caselor din zonă

Redacția Știri de Argeș atrăgea atenția asupra faptului că Ciupercuța din Trivale nu mai există, material care poate fi citit AICI. Astăzi ne-am deplasat în Parcul Trivale, unde în timpul petrecut am văzut și auzit o mulțime de situații care mai de care mai revoltătoare. Aflându-ne pe aleea de lângă schit care urcă la Cornul Vânătorului am auzit zgomote puternice ca și când cineva arunca ceva de mare greutate.

Intrând printre copaci, am rămas fără reacție: dintr-o curte se aruncau peste gard și peste străduța Făget resturi de la materialele de construcții. Am plecat rapid în direcția casei de unde se săvârșea acest act de mare civilizație urbană. Ce am descoperit în valea din fața ei, de groză – bucăți de betoane, sârme și alte gunoaie aruncate în râpa care se află chiar în centrul parcului. Faptul că pădurea s-a transformat într-o groapă de gunoi în acea zonă ne-a fost confirmat și de riverani. “In urmă cu două săptămâni am anunțat Poliția Locală care a venit la fața locului dar care mi-au transmis că nu au găsit gunoaiele. Se aruncă de la casele din fața vâlcelei. ”, ne-a declarat cineva care a și anunțat autoritățile, fără succes până acum.

Redactorii Știri de Argeș au sesizat și ei Poliția Locală căreia i-a trimis și poze de la fața locului, primind asigurarea că un echipaj se va deplasa în zona indicată.

Astăzi vor mai urma și alte subiecte având ca temă principalul parc al orașului  -  Pădurea Trivale, un loc plin de istorie și frumusețe.

Adauga comentariu