Senator Bet, agentia de pariuri din Pitesti detinuta de pitipoanca Andra Vanderdi, isi bate joc pe Facebook de clienti!

 

 

Cand se suie scroafa in copac, lucrurile nu iau o intorsatura prea buna.

Cand pitipoancele Pitestiului ajung patroane de firma de pariuri si isi dau in petec ca manelistele raspunzand in raspar clientilor, lucrurile nu iau o intorsatura prea buna.

Una dintre tractoristele de Facebook din Pitesti care indeplineste conditiile de mai sus se numeste Andra Vanderdi si este actionar majoritar si administrator la firma SC Top Club Games SRL Pitesti, detinatoarea licentei de pariuri pentru "brandul" Senator Bet.

Fetica asta o fi fiind "sageata" cuiva sau o fi creat ea firma, cert este ca, desi are spre 28 de ani, tot o ciobanca a ramas. Iar angajatii ei sunt, evident, niste ciobani, dupa chipul si asemenarea domnisoarei.

Un cititor din Cluj ne-a trimis la redactie o plangere in care spunea ca firma Senator Bet a refuzat sa ii plateasca un pariu mai mare, apeland la tot felul de trucuri penibile.

In fapt, firma de pariuri Senator Bet a Andrei Vanderdi nu e la prima patanie de acest gen, adica in trecut a mai refuzat cel putin o data sa plateasca pariurile clientilor, ceea ce spune multe despre cata incredere ar trebui sa mai aveti in Senator Bet pe viitor.

Fiindca nu ne place sa vorbim fara dovezi, iata si un proces pierdut de Senator Bet care a fost obligata de instanta sa ii plateasca unui client suma pariata, plus despagubiri pentru aparator.

Dorind sa verificam cele spuse de cititori, am incercat sa contactam firma de pariuri din Arges. Niciun telefon afisat pe site sau pagina de Facebook nu era deschis. Misto, nu?

Am incercat sa cautam pe siteul www.sbet.ro o lista cu agentiile din Cluj. Dar, ce sa vezi, siteul firmei Senator arata ca la 1900, neadaptat, cu linkuri lipsa si cu informatii obligatorii a fi mentionate tot lipsa.

Pe pagina de Facebook a Senator Bet bate de asemenea vantul. Am scris totusi un mesaj pe messenger cerand o lista cu sediile. Ne-a raspuns o analfabeta (va putem "fii" - n.r.).

 

Apoi, analfabeta ne-a dat un raspuns care ne-a lasat masca.

 

Practic, ca sa intelegeti mai bine, asa raspunde o tractorista de patroana de agentie de pariuri pe numele ei Andra Vanderdi.

Bine, daca ne uitam putin la profilul domnisoarei pe Facebook, e evident ca avem de a face cu o pitipoanca.

Si fiindca tractorista se crede pe chat cu prietenele ei cocalare, Vanderdi crede ca asa trebuie sa raspunda pe contul oficial de Facebook al firmei sale de pariuri:

 

Pentru conformitate, am cerut o lista similara altui brand din pariuri, sa vedem in oglinda cum se comporta altii. La 10 minute de la solicitare, am primit un email cu informatiile solicitate.

 

Asa ca, dragi cititori, jucati la orice alta firma care va ofera respect, evitati Senator Bet, fiindca e o firma care nu isi plateste toate pariurile, asa cum am aratat mai sus si doi, isi bate joc de cei ce intra in contact cu ea.

Adauga comentariu