Septembrie, Pitești. Situația e MARO la ștranduri. La propriu. Intrebare pentru vicele de Facebook: Vă place la banii aștia?

A venit toamna. Soarele plăcut de septembrie mângâie ultimii iubitori de apă și soare.

Intarziații care n-au fost la piscină în vara asta, mai fac o incercare acum. Prima oprire, ștrandul Tudor Vladimirescu. Ajungem la poartă. 

Reporter: “Putem intra?”
Paznic: “Sigur!”
Reporter: “Cât costă?”
Paznic: “10 lei de fiecare.”
Intrăm pe niște porți cu lacate. In ultimul moment realizăm -  dar apă este în bazine?
Paznic: “A, nu este apă, vă iau 10 lei doar că vă las să faceți plajă.” Să mori tu! Cum se spune la noi în Trivale. Adică ne iei 10 lei și nu ne dai bilet pentru nimic… Doar că te-am vazut…( Nu se dădeau bilete).

Plecăm râzând amar spre alt bazin. Cel olimpic …

10 lei intrarea, ceva lume în interior…

Aici, puțină lume, dar ok. Soarele mângâia bazinele într-o încercare  de ultimă conversație cu piteștenii… Nu balamuc, nu etnici, nu copii care se tăvălesc pe nisip urlând. Soarele apunea tăcut peste cartier… și peste toaletele infecte. Deoarece e duminică, zi de sărbătoare, nu o sa descriu toaletele administrate de Primăria Pitești, dar sperăm, credem că la ei acasă nu e la fel. Poate ne răspunde vicele de Facebook, că tot îi place situația asta…maro. Și dacă o  va face prin grupurile de pe Facebook administrate (și) de domnia sa, sperăm să nu o mai facă jignitor, prin interpuși. Xanaxul  nu e chiar atât de scump…Se ia și pe compensate! La banii dumneavoastra...

Adauga comentariu