Știri de Argeș a atenționat asupra neregulilor de la APA CANAL, consilierul C.Gentea CRITICĂ PUBLIC conducerea. Bate vântul schimbării?

 

In acest moment se află în desfășurare ședința Consiliului Local Pitești. Luni de zile, Știri de Argeș a relatat despre anumite neregului care se petrec în cadrul societății Apă Canal 2000 SA, unele cu aprobarea tacită a conducerii. Iată, ca astăzi, consilierul local Cristian Gentea care face parte din consiliul de adminsitrație a societății, a reacțioant public, afișându-și dezaprobarea despre modul cum decurc lucrurile:

"Surpriza neplăcută pentru mine o reprezintă Apã-Canal. Chiar dacă raportează rezultate bune, din informațiile pe care le dețin, dacă ar exista seriozitate și respect pentru cetățeanul cinstit, care își plătește la timp factura, eu cred că aceste rezultate ar fi cu mult mai bune.

Din păcate, există acolo persoane care aplică legea diferențiat, în funcție de cine o încalcă! Iar conducerea, deși a beneficiat de sprijinul permanent al meu și al colegilor Jantă și acum Matei, se face că nu vede. Aseară am cerut, împreună cu domnul Matei, o analiză rapidă pe câteva puncte concrete și măsuri urgențe pentru redresarea situației.

Luna viitoare pe 25 și 26 voi fi plecat din nou într-o delegație externă și, dacă voi găsi înțelegere la dl. primar pentru a convoca ședința ordinară la altă dată, vã voi prezența un raport amănunțit. Dacă nu, o voi face la proxima ședința la care voi participa.",

a spus consilierul Cristian Gentea. 

Surse din interiorul Apă Canal au declarat pentru Știri de Argeș că actualul director s-ar afla pe picior de plecare, în locul său urmând a fi numit un tânăr tot din PSD.

Citește și https://www.stiridearges.ro/foto-document-patron-de-restaurant-din-pitesti-prins-cu-apometrul-desfacut-societatea-apa-canal-2000-nu-luat-nicio-masura-acesta-este-si-angajat-al-unei-institutii-de-control

https://www.stiridearges.ro/video-societatea-apa-canal-atentat-la-siguranta-si-sanatatea-pitestenilor-atentionam-autoritatile-sa-ia-masuri

https://www.stiridearges.ro/cum-fura-apa-angajatii-de-la-sc-apa-canal-2000-sa-ilegalitati-comise-la-cel-mai-inalt-nivel

Adauga comentariu