Suntem complici la crearea Statului Mafiot Român. Asta ca să lămurim cum de a fost posibil ca un copil să fie batjocorit și ucis, practic în direct, în timp ce polițiștii și procurorul de caz sprijineau gardul asasinului

Doar ce s-a discutat despre Team Net Interntional și faptul că este firma care, în 2015, a câștigat de la amicii din servicii contractul de mentenanță al Sistemului Național al Cardului de Sănătate. Așa de bine l-au “mentenat” că acesta este căzut de 30 de zile și sunt slabe speranțele să fie curând făcut operațional. Acum, că un copil de 15 ani a fost violat, bătut, ucis cu sânge rece, tranșat și parțial incinerat, practic “în direct”, prin intermediul numărului unic de urgență 112, problema “cardului” s-a uitat, lumea și-a găsit un nou subiect de indignare în turmă. Până la următorul, fără a-și judeca propria vinovăție și complicitatățile la crearea Statului Mafiot Român. Criminalul a recunoscut până acum două crime. Le-a recunoscut la modul medieval-primitiv, el e aproape nevinovat, fetele făceau autostopul. Şi, dacă făceau autostopul, din punctul de vedere al deșeului cu față umană, erau ieşite să caute sex. Citez din avocatul din oficiu, care, se vede din modul în care a transmis mass media mesajul, este tributar blestemului de judecată românesc, victima este de vină, i-o fi arătat bulanul, era prea frumoasă șamd: "din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreține relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și, în urma acelor discuții, le-a lovit și, în urma loviturilor, s-a întâmplat ce s-a întâmplat". Practic avem o linie de “apărare” construită: prima fată, cea de 18 ani, nu mergea să ia banii de la maică-sa de pe bancomat, a doua nu mergea la meditații, hotărâse deșeul cu față umană că erau în căutare de sex (cum, din păcate, trei sferturi dintre deșeurile umane patriarhale și matriarhale din România la fel ar fi decis: prea erau în pantaloni scurți).

Vă spuneam că România este un stat de tip mafiot în care mafiile de partid și de stat își dau la gioale și se controlează unele pe celelalte. Care mafie deține și controlează “Tubulatura” Ministerului de Interne, controlează Justiția și întregul mecanism de fluturare a cătușelor în fața adversarului. Deocamdată, ținând cont de celebrele “Protocoale”, cea mai puternică “mafie” este cea a serviciilor secrete din România. Pe lângă ea trăiesc și sunt lăsate să trăiască mafiile mici: ale judecătorilor, ale șefilor de spitale, ale administratorilor de piețe, ale universitarilor, ale administratorilor de creșe și grădinițe șamd – chiar și Sindicatul portarilor de instituții publice funcționează ca o mafie: totul este în familie. Aceasta hotărăște dacă Vasile poate să-și aducă plodul să intre în “Famiglia” portarilor de instituții publice...

Cea mai mare greșeală în ce privește serviciile a făcut-o Adrian Năstase când, în mandatul său, le-a dat posibilitatea legală de a-și înființa firme sub acoperire și de a racola pe oricine, în ciuda prevederilor legii, “în numele interesului național”. Unde sunt bani mulți, fără control, există prea multă putere fără control.

Sebastian Ghiță este produsul unei astfel de propuneri din partea cuiva din servicii: “fă-ți, băiete, o firmă și te ajutăm noi să încasezi bani cu nemiluita”. A fost bun, cum cred că au fost buni toți impostorii despre care te întrebai și te mai întrebi “cum, mă-sa, numai ăsta reușește?” Până în momentul în care a crezut că din mintea lui a izvorât afacerea, că el, cu mușchii gândirii sale, a produs purcoiul de bani și a încercat să nu mai fie la fel de prompt în poziția de drepți la apelul stăpânului. Sebastian Ghiță a fost mai șmecher decât stăpânul său, sau “interesul național” a fost mai puternic și a fost lăsat să dispară de sub control judiciar în Serbia. Cu tot cu informațiile informatice ale sistemelor vitale ale României pe care le-a creat sau “mentenat” pe bani grei peste un deceniu. Ghiță a devenit mare “aitist” după ce a fost un simplu borfaș contrabandist de combustibili pe Clisură pe finalul anilor 90.

Revenind la bieţii copii batjocoriţi și ucişi de către Gheorge Dincă și la discuția despre sistemul de localizare a apelanților numărului unic de urgență 112, sunt două aspecte de discutat. Bâlbâiala autorităților seamănă izbitor cu cazul soldat cu moartea Aurei Ion și a lui Adrian Iovan. Și, iar dăm de Sebastian Ghiță și de un contract dintre Team Net International, membră a grupului Asesoft, și Romatsa privind aplicații de planificare și coordonare a misiunilor de căutare și salvare la sol. Presa vremii nota în februarie 2009 că: “Compania Team Net International, membră a grupului Asesoft, va furniza Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian, pachete software pentru asistență la sol pentru aviație, în valoare de 414.900 de euro”. Potrivit anunțului publicat de Sistemul Electronic de Achiziții Publice, firma senatorului Sebastian Ghiță (fost USL, fost PSD, actualmente fugar), ar fi trebuit să pună la dispoziția Romatsa aplicații de planificare și coordonare a misiunilor de căutare și salvare la sol – pentru situații similare tragediei aviatice de la începutul anului 2014, când un avion al SMURD s-a prăbușit pe versanții vârfului Petrești din munții Apuseni. Toate acestea (contractul, softul) se întâmplau pe vremea când reevaluatul Victor Ponta, azi și cetățean sârb, era ministru pentru Relația cu Parlamentul în guvernarea PDL-PSD. Softul pus la dispoziția Romatsa de către firma senatorului Sebastian Ghiță a fost atât de performant, încât pe victimele accidentului le-au găsit localnicii și nu autoritățile. De ce? Din cauză că contractul nu era făcut pentru a fi finalizat, ci pentru a produce niște bani de cheltuit pe șprițuri și friptane în cazul unor operațiuni de înalt interes național.

Al doilea aspect rezidă din faptul că, în 2012, decidenții din România, încălcând Tratatul European la capitolul “Siguranța cetățenilor”, la jumătate de deceniu de la aderare, încă nu implementaseră un sistem de determinare a poziției apelantului numărului unic de urgență 112. După vreo cinci luni de la micuța indignare pe subiect, timp în care cei de la STS și cei de Ministerul Telecomunicațiilor au făcut tot posibilul să blocheze implementarea unui sistem performant, că nu câștiga cine trebuia să câștge, au încropit ceva. Sistemul de localizare al apelanților numărului unic de urgență 112 implementat de STS a fost testat și funcționa, cam pe brânci, "asistat" de cel mai vechi soft posibil din lume – ce-or fi găsit și oamenii aceia prin pod, ieftin și bun. Sistemul nu era compatibil cu releele și rețelele performante ale operatorilor de telecom ai vremii. Tehnologia STS era de anii 90, în anii 2010! Interesul personal al impostorilor numiți pe funcții în STS și Ministerul Telecomunicațiilor de către Tăriceanu, Boc, Băsescu și Ponta în anii de glorie ai mandatelor lor, au dus la moartea Aurei Ion, la mortea lui Adrian Iovan, la moartea celor două fete la Caracal. Și nici nu știm la moartea câtor altora, numai din această impostură.

Dar în impostură trăiește toată ștăbimea pusă politic în funcții. Din cauza acestor impostori spitalele stau în picioare numai prin bunăvoința bacteriilor impregnate în ziduri. Din cauza lor nu avem infrastructură, nu mai avem industrie, nu mai avem nimic, nici măcare demnitatea de a ne indigna pe disprețul acestor impostori din spatele ghișeelor și pe averile lor “sărace și cinstite”. Ba da, avem ceva: 10 milioane de români care și-au luat lumea în cap peste granițe. Cei rămași suntem la cheremul mafiilor de partid și de stat care se controlează între ele. Și complici la propria noastră neputință. Noi i-am votat, să-și facă mendrele cu votul nostru.

Pentru  nu mai căuta vinovați, citiți legea: “Încălcarea din culpă de către un funcționar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă”. Iar cei care i-au numit în funcții cheie, pe partipriuri politico-economice, pe impostorii care au făcut posibile cele descrise mai sus sunt complici. Și trebuie să răspundă ca și complici. Iar restul, cei rămași în țară, mai pișați-vă pe el de vot şi data viitoare, vă rog!

Şi, gata!

PS: Dacă e adevărat, jegul acesta de milițian ar trebui purtat pe străzi cu această pancartă la gât:

Adauga comentariu