Sute de reacții, în urma materialului: Negocierile continuă la Dacia! Patronatul amenință că mută fabrica în Africa. Ce spun muncitorii

În urma materialului https://www.stiridearges.ro/negocierile-continua-la-dacia-patronatul-ameninta-ca-muta-fabrica-africa  sute de reacții au apărut pe pagina de Facebook Știrideargeș.ro dar și în grupurile de socializare. In precedentul material făceam referire la faptul că sindicaliștii de la Dacia și patronatul nu au ajuns la un numitor comun în privința solicitării de a majora salariul cu 600 de lei.

Muncitorii amenință cu grevă iar patronatul că mută fabrica în Africa.

Anul trecut, la Mioveni a avut loc un protest de amploare generat de tergiversarea construirii autostrăzii Pitești-Sibiu și pe fondul declarațiilor primarului din Mioveni, Ion Georgescu, care la un post local de televiziune, le-a transmis salariațiilor de la Dacia că roboții așteaptă la ușa uzinei să-i înlocuiască.

Iată câteva dintre mesajele primite:


Ce bine !!! Doamne ajuta mai infloreste agricultura!


Nu a uitat PSD...nu putem intelege ca nu li s-a dat voie de la inaltii oficiali europeni? Nu ati auzit de amenintarile lui Coldea??? din moment ce suntem sub papuc...... sa nu ne asteptam la ceva bun!!!
Problema dvs doamnelor si domnilor despre ceea ce credeți de marile salarii de la dacia! Eu lucrez la dacia de 21 de ani! Multi au venit si tot mulți au plecat de la dacia! Vă ,,,invit" să lucrati doar o săptămână la dacia,si cand spun o săptămână,este chiar o săptămână! Vă rog să mă scuzati ca am intrat pe pagina dvs! Aaaa...si am uitat. In viitorul apropiat nimeni nu o să-si mai doresca sa lucreze la dacia. Administratia de la dacia spune că salariul de la dacia este de 4000 ron, o utopie! Încă odată ,mii de scuze dar conectati -vă cu realitatea inainte de a trage concluzii ! Cu respectul cuvenit!

 Este corect intr~o economie de piata. Romania~prea multe sanse pierdute pe mana politicienilor

Daca ar" pleca" Dacia, rau tare ar fi , dar as vrea sa o vad pe holurile Parlament pe doamna Bucura cum ne lamureste cum e cu cresterea economica.
Veniti voi astia care comentati sa lucrati la Dacia si sa vedem ce spuneti dupa o luna de zile ce salariu luati lingai PSD-sti.Si mai terminati cu Marocul ca fara prostii de la Dacia nu se fabrica nici o masina, nu uitati ca aproape toate componentele pentru realizarea unui autoturism sunt produse la Dacia!GREVA !!!

Pentru nemultumitii de pe aici.... in Maroc productivitatea este mult mai buna, iar salariile cativa dolari in minus.... iar inginerii au fost scoliti in Franta, nu in Patagonia... nu va mai lasati manipulati, multumiti-va cu ce aveti, altfel veti vedea Italia sau Spania mult mai repede... si nu in vacant


Să vorbească cine a lucrat la Dacia și cine lucrează în continuare,nu cei care habar n-au. Muncitorii de la Dacia care mai rezistă,tine toate județele din țară , așa că unde s-ar duce toți românii de la conducerea fabricii dacă ar pleca de aici,economia țării o ține Dacia 80 la sută, să nu vb șomerii ,că ne-am saturat să plătim noi șomaj din munca noastră, șomerii să treacă la muncă nu la bani de pomană
Bravoooo muncitorilor de la uzina dacia că stiu sa si ceară drepturile si salarii decente pt munca depusă…Eu vă sustin. Asa trebuie procedat in toate firmele din țară...Succes!!

Sotul meu a lucrat 7 ani îl angajau pe 3 luni pe 2 luni ba i-a prelungit si pe 2 saptamani asa a fost 7 ani continuu, dat afara, acum este nevoit sa stea prin tari straine departe de familie, pentrut ca nu mai suportam stresul.  Asteptam cu frica in san sa vedem ca il da afara.

Citeste si https://www.stiridearges.ro/grupul-renault-cresteri-pe-toate-segmentele-arges-inca-nu-au-autostrazi-pentru-un-export-competitiv

 

Adauga comentariu