TEROARE la Apă Canal. Conducerea își anchetează angajații care își fac cinstit meseria. Avem documentul!

În materialul https://www.stiridearges.ro/cum-fura-apa-angajatii-de-la-sc-apa-canal-2000-sa-ilegalitati-comise-la-cel-mai-inalt-nivel
spuneam că un angajat al societății Apă Canal 2000 S.A  Pitești s-a racordat ilegal la rețeaua publică de apă canal. Și nu este vorba despre un “pălmaș”, ci despre Șeful Stației de Epurare Pitești.

După apariția materialului au apărut și represaliile asupra angajaților. Astfel, la sugestia directorului general Apă Canal, firma IT care se ocupă de softul societății – Warpsof - a făcut o cerere pentru a vedea cine a accesat contul respectivului angajat. Verificând, acestia au nominalizat câțiva angajați care au accesat contul, dar, ce ironie ei fac parte din Departamentul de Control iar asta este atribuția lor.

Pe scurt, Departamentul de Control al Societății Apă Canal este verificat la sânge pentru că a îndrăznit să-și facă MESERIA. Mai mult, după apariția materialului, mai mulți salariați din mai multe departamente au accesat contul celui care a prejudiciat societatea, pentru a se convinge că așa e. Greu de găsit "vinovatul."

In acest caz halucinant și Primăria Pitești ar trebui să se sesizeze pentru că a fost prejudiciată, aplicând o amendă conform regulamentului de funcționare a societății.

Și ca să vedeți până unde merg apucăturile securiste, conducerea a redactat dispozițiile schimbând voit pe ici, pe colo câte o literă, pentru a recunoaște de unde va pleca hârtia pe care o publicăm mai jos, către presă. Ia, vedeți,domnul director Mihail Marinescu, identificați “vinovatul”? Că pe cei din curtea dumneavoastră se pare că-i acoperiți prin presiuni de tot felul.

P.S Piteștiul are unul dintre cele mai mari prețuri la apă din țată, dar despre acest subiect, într-un material viitor.

 

Adauga comentariu