Un sobor de preoți s-a rugat pentru Simona Bucura Oprescu: “Du-te cu Domnul, fiica mea, cu domnul Ionică!

Inflație de VIP-uri PSD la "Ziua Porților Deschise la Fabrica de Magiun", evenimentul organizat la Topoloveni, unde a fost prezentă și Viorica Dancilă, prim-ministrul României. 
Printre invitati s-a aflat si Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș. Îmbracată într-un costum de culoare albă, argeșeanca noastră, căreia din cauza preferinței sale vestimentare pentru alb, i se mai spunea și “Mireasa Parlamentului”, a afișat o mimă vizibil abătută

Astfel, când a zărit un sobor de preoți, îngândurata Simona s-a adresat celor trei reprezentanți ai bisericii, cerând ajutor divin.

“Părințele, nu știu ce să mă mai fac, s-a stricat armonia dulcelui cămin conjugal PSD. Făceți-mi ceva de dragoste, că mor de dor… mă usuc pe picioare. Mă știți că sunt fată de comitet, fac și eu o sponsorizare la parohie.”

Realizând că este vorba de ceva cât se poate de grav, popii și-au scos telefoanele și au luat legatura cu superiorii, pentru îndrumare și binecuvânatre în greaua misiune care le fusese încredințată.

Cum nici de mancare nu i-a mai ars, Simona a plecat repede, însoțită de primarul Piteștiului, Cornel Ionica, semn că după ce i-au deschis Cartea, Simona și-a găsit liniștea.

 

 

Adauga comentariu