Verdict în cazul șoferului bătut de polițistul de la Ștefănești. Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat. Iată hotărârea

Luni, Știri de Argeș prezenta cazul unui tânăr șofer agresat de un polițist din Ștefănești. Spuneam în materialul anterior care poate fi citi AICI că: un control de rutină desfășurat în trafic la Ștefănești, Argeș s-a transformat într-o  adevărată încăierare între un șofer și polițistul care l-a oprit.

Conducătorul auto, Bogdan Stan îl acuza pe polițistul Alin Gabriel Tufa Mihalcea că l-a agresat, făcându-i plângere. In prima fază, Instanța l-a găsit pe șofer vinovat și i-a dat o condamnare de 9 luni de închisoare cu executare. Șoferul a făcut apel și a atașat și probe video. Marți, Curtea de Apel s-a pronunțat. Iată soluția:

“Admite apelul declarat de inculpatul Stan Bogdan George, împotriva sentinţei penale nr. 1745 din data de 19 Octombrie 2017, pronunţată de Judecătoria Piteşti, în dosarul nr. 17473/280/2016. Desfiinţează în totalitate sentinţa apelată şi rejudecând dispune următoarele. Înlătură condamnarea inculpatului Stan Bogdan George pentru săvârşirea infracţiunii prev. art. 257 alin. 1 şi 4 rap. la art. 206 din Cp cu aplic. art. 41 alin. 1 din Cp, cu toate consecinţele." - ceea ce înseamnă că tânărul a fost achitat, fiind declarat nevinovat pentru infracțiunea de ultraj. Hotărârea Curții de Apel Pitești este definitivă.

Bogdan Stan, pentru Știri de Argeș:

"Am avut încredere în justiție, așa cum am spus de la început, nu sunt vinovat, iar asta s-a dovedit în cele din urmă"

Adauga comentariu