Viceprimarul Piteștiului, către un cetățean: "Ești nesimțit!". Apostoliceanu, treci pe Xanax!

Sorin Apostoliceanu, viceprimarul Piteștiului este o voce recunoscută în mediul online - de fapt singurul loc în care se poate spune că este oarecum activ, prin prezența, nu prin realizări. Din cauza faptului că numărul prietenilor virtuali a ajuns la cifra 5000, și ar fi avut mai multi dacă nu îi bloca la greu, Apostoliceanu și-a mai deschis o pagină de Facebook, unde posteaza diverse mesaje in care prezinta "realizările" administrației locale.

În ultimul timp, din cauze rămase încă neelucidate, viceprimarul a devenit foarte coleric, iute la mânie, nu mai acceptă nicio critică - nici chiar pe cele constructive. Mai mult, pentru că "așa e viața", cum chiar el își motivează block -ul dat ziariștilor neafiliați primăriei, îi blochează pe piteștenii care îndrăznesc să exprime o opinie contrară celei emise de domnia sa.

Pe lângă faptul că ii "execută" rapid pe adversari, Sorin Apostoliceanu utilizează și un limbaj care nu face cinste demnității și funcției pe care o ocupă.
Iată o mostră a modului în care viceprimarul dialoghează cu piteștenii, după ce le șterge comentariile: 

E greu de explicat gradul de iritare al viceprimarului...  Să fie din cauza apropierii de vârstă la care se instalează andropauza? Înțelegem... stres, dezamăgiri, cetățeni nemulțumiți de "realizările" aleșilor, dar totuși... a fost în concediu, se presupune că a mai eliminat din negativismele cu care s-a încărcat în ultimul an. 

Îi recomandăm o tehnică de relaxare, ajută și în caz de insomnie și e gratuită: număratul de la 1 până la 19.000 - suma cu care este plătit pentru funcția de viceprimar al municipiului. 

Dacă nici această metodă nu dă rezultate, viceprimarul poate lua în calcul și varianta cu foia - nu cea pe care și-o pune în față în ședințele Consiliului Local Pitești, ci una pe care sa o așeze pe birou, și pe care să scrie: DEMISIE

Adauga comentariu