Video. Ahile, pisica - oracol care prezice rezultatele partidelor de la Campionatul Mondial de Fotbal

În aceste zile, în Rusia este în plină desfășurare cea de-a 21-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, 32 de echipe luptând pentru supremația în fotbalul mondial la nivel de echipe naționale. România nu s-a calificat nici de data aceasta.

Deși este surd, Ahile și-a dezvoltat alte capacități. După ce a prezis toate rezultatele înregistrate la Cupa Confederațiilor 2017,  Ahile - un motan de 4.7 kilograme, de culoare albă care locuiește în muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, alături de alte pisici care ajută la prinderea șoarecilor din celebrul muzeu țarist, a fost ales oracolul actualei ediții a Cupei Mondiale. Ahile îi calcă pe urme caracatiței Paul, oracolul Campionatului din Africa de Sud.
Ahile a prezis deja rezultatul meciului inaugural dintre Rusia și Arabia Saudită, îndreptându-se către bolul cu mâncare alăturat steagului naţionalei Rusiei (Rusia a caștigat cu 5-0 n.r).

Pe sport.ro îl puteți vedea pe Ahile la prima sa prezicere.  Click pentru VIDEO  https://www.sport.ro/cupa-mondiala-2018/motanul-oracol-de-la-cupa-mondiala-a-ales-castigatoarea-de-la-meciul-de-deschidere-cine-castiga-dintre.html

Adauga comentariu