VIDEO. Altă CANALIZARE de succes în Pitești. La ultimele inundații le-a refulat rahatul în curte. “Apă Canal 2 000 S.A își bate joc de noi!”

Ieri vă prezentam AICI situația străzii I.L. Caragiale. Dar ce am filmat acolo, este nimic față de ce s-a întâmplat pe strada Morile de Apă. Purtând un nume parcă predestinat, strada din cartierul Prundu devine un adevărat fluviu la fiecare ploaie. Deși canalizarea trece chiar pe la poarta lor, mai exact Stația de Pompare Ape Uzate 2, piteștenii de aici se trezesc cu gospodăriile inundate, apa intrându-le în casă. Ba, unii dintre ei sunt nevoiți să-și dărâme anumite construcții din cauza eroziunii produsă de inundații.

Laurențiu Malea: “Cât ne bucurăm că ați venit, că ne bagă și pe noi cineva în seamă. Am scris și sunat la Apă-Canal de nenumărate ori și degeaba. După ce s-a terminat construcția șoselei de centură, au făcut și canalizarea asta, dar de atunci este mult mai rău. Dacă vă vine să credeți au făcut șanțul în sensul invers al deversării și toată apa vine în curtea oamenilor. Cel puțin la mine, plutesc mașinile în apă, bucătăria trebuie să o dărâm, pe copii abia îi pot duce la școală… Este dezastru! Nu ne ascultă nimeni, nimeni…nici de la Apă-Canal, nici de la Primăria Pitești, nu știm ce să mai facem. Cum altă putere nu mai am, mi-am făcut un heleșteu în curte, măcar să cresc pești, dacă tot îmi dau domnii apă din belșug. O singură dată au venit de la primărie, înainte de alegeri.”

Așa arată curte familiei Malea la fiecare ploaie

Și așa arată canalizarea efectuată de SC Apă Canal 2 000 S.A pe strada Morile de apă

De altfel, și vecinii susțin cele enunțate mai sus, la care mai adaugă faptul că ieri în unele dintre curți și-au făcut apariția materiale fecale…

Poate de data aceasta, conducerea APĂ-CANAL 2 000 S.A va reacționa la disperarea cetățenilor. De asemenea și Primăria Pitești, cea care le colectează taxele și impozitele și celor de strada Morile de Apă le va auzi strigătul disperat…Vom urmări subiectul.

 

Adauga comentariu