VIDEO. Alte majorări salariale de la Primărie. C.Ionică: Sunt funcționari publici care vin degeaba la serviciu


Marți, Consiliul Local Piteşti a aprobat  proiectele care prevedeau majorarea salarială a angajaților unor societăți subordonate primăriei, printre care cei ai Poliției Locale Pitești și ai Centrului Cultural Pitești. Deși a votat proiectele respective, consilierul local, Cristian Gentea a avut câteva mențiuni referitoare la criteriile pe care se acordă aceste majorari.


 Cristian Gentea: Eu am să votez aceste proiecte de azi doar din respect pentru cei care muncesc, chiar nu am o problema cu cei de la SPEP și ADP, care, majoritatea dintre ei își justifică banii și chiar și așa se simt nedreptățiți. (Intreaga declarație mai jos)

Și primarul Cornel Ionicã a avut o completare spunând că sunt mulți salariați din sitemul public care vin degeaba la serviciu. De asemenea, primarul a mai declarat că în timp ce angajații de la Filarmonică iau câte 60 de milioane de lei vechi pe lună, pentru câteva spectacole, sunt angajați ADP sau de la alte societăți care pleacă doar cu 17-20 de milioane de lei la sfârșit de lună.  (Intreaga declarație mai jos)

 
 

 

Adauga comentariu