Video. Bogdan Stan, tânărul agresat în trafic de polițiștii de la Ștefănești: "Le fac plângere! Trebuia ca autoritățile să se sesize!"

În urmă cu două luni, Știri de Argeș prezenta în exclusivitate cazul lui Bogdan Stan, un tânăr din Pitești, care a fost lovit de polițistul Alin Gabriel Tufă, ginerele viceprimarului de la Ștefănești, în urma unui control de rutină.

Gabriel Tufă l-a oprit pe tânărul șofer care conducea o mașină scumpă, și pentru ca, ne declara șoferul la momentul acela, "nu a sărit cu ceva", ba mai mult a avut o atitudine de respingere a dării de mită, polițistul l-a lovit cu pumnii, într-o parcare.

După acest incident, polițistul a depus plângere împotriva șoferului. Pentru ca la 20 de ani acesta a avut o problema cu legea, mai exact s-a bătut cu băiatul unui politician, și a primit o condamnare cu suspendare, Bogdan Stan a primit o pedeapsă privativa de libertate. Probele video nu au fost luate în calcul la dosar.

După ce cazul a fost prezentat de Știri de Argeș și preluat de mass-media națională, și i s-au acceptat probele video, Curtea de Apel Pitești a dat un verdict în favoarea șoferului, pe care l-a absolvit de orice vina. Acum a sosit și motivarea Curții de Apel, din care redăm un pasaj.

Bogdan Stan, pentru Știri de Argeș:

"Am vorbit și cu avocatul, îi voi da în judecată și pe polițiști și pe martorii mincinoși. Nu știu de ce Poliția nu s-a sesizat până acum în privința colegului lor de la Ștefănești. În mod normal, el trebuia mutat pe această perioada, dar încă e polițist la Ștefănești, unde viceprimar e socrul său."

Vom urmări acest caz.

Citește si: https://www.stiridearges.ro/video-nemultumit-de-raspunsurile-unui-sofer-un-politist-argesean-se-napusteste-cu-pumnii-asupra-lui-acum-au-aparut-si-imaginile-maine-curtea-de-apel-pitesti-va-da-un-verdict-dupa-ce-prima-faza-soferul-fost-condamnat-la-inchisoare-cu-executare

Adauga comentariu