Video. Cetățenii Piteștiului, dați afară din ședința Consiliului Local! Ei sunt acceptați doar la biroul Taxe și Impozite

Consilierii locali din Pitești nu acceptă nicio opinie din partea societății civile deși în cadrul ședințelor Consiliului Local există un punct creat special pentru aceste situații (Diverse n.r.), la care participanții la ședințe, alții decât consilierii, se pot înscrie la cuvânt.

Astăzi, 23 august 2018, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Pitești, consilierii au respins propunerea ca doi piteșteni să ia cuvântul. Viceprimarului Apostoliceanu, care a condus ședința a suspus la vot propunerea, iar consilierii locali au votat în bloc împotriva celor două înscrieri la cuvânt.

Unul dintre cei care s-au înscris la cuvânt a fost Marcel Rădulescu, un piteștean care umblă cu actele în geantă, acte care astestă furtul parcului din Mărășești. A fost dat afară fără drept de apel. Sorin Apostoliceanu, îl știți, vicele de Facebook, a supus la vot dacă este acceptat la Brigada Diverse. (N.r- punctul diverse). 

Ciudat este că opoziția formată din PNL și PMP au votat să nu ia cuvântul, principalul opozant fiind Narcis Sofianu, de la PNL, un băiat care baletează și el pe unde poate, și asupra căruia vom reveni în edițiile următoare. Și să nu o omitem pe tânăra octogenară, Alexandrina de la PNL care se mulțumește să zâmbească tâmp când Gentea de la PSD îi aruncă o vorbă. Ca fata mare fără zestre. Fără zestre intelectuală sau de partid...

În schimb consilierii au votat în unanimitate proiectul inițiat de viceprimarul Apostoliceanu pentru crearea unei comisii care să negocieze prețul pentru care Primăria Pitești va cumpăra un teren chiar de la fratele primarului Cornel Ionică.

Dacă cetățenilor nu le este permis să ia cuvântul în ședințele Consiliului Local, care mai este utilitatea punctului "Diverse"? Recomandăm scoaterea acestuia de pe ordinea de zi, ca să îi scutim pe stimabilii consilieri să ridice mâinile de prea multe ori.

Adauga comentariu