VIDEO: Cornel Ionică, răspunsuri prin grimase și priviri

Era imposibil ca în ședința Consiliului Local Pitești să nu fie abordat și subiectul Simfonia Lalelelor.

Discuția a fost deschisă de consilierul local PNL, Florin Gardin, care a prezentat un set de propuneri - ceea ce în viziunea sa reprezintă soluții pentru îmbunătățirea acestei sărbători de tradiție a Piteștiului. 

Răspunsul primarului Cornel Ionică a început cu un set de grimase si priviri care trădau nemulțumirea.
Referitor la episoadele care au adus o notă negativă asupra Simfoniei, primarul Piteștiului a precizat:  

"E de discutat, vreau să abordăm tematica asta mult mai profund, să vedem ce avem de făcut la evenimentul următor. 
Nu s-a greșit cu nimic, copiii au venit cu tematica lor pe care și-au dorit să o prezinte, nu i s-a impus nimănui nimic. S-a interpretat în țară că acel copil s-a dat peste cap ca să îl vadă prim-ministrul său că am adus noi copiii pentru cei care au fost prezenți în tribună.
Ediția aceasta ne-a adus extrem de mare popularitate, peste 200.000 de oameni care au venit aici."

Într-o intervenție scurtă, viceprimarul Sorin Apostoliceanu i-a sfătuit pe cei de la PNL să transmită și colegilor de la București cum au decurs evenimentele la festivitatea de deschidere a Simfoniei (reamintim că PNL a sesizat Avocatul Poporului în legătură cu spectacolul dat de copii la „Simfonia lalelelor” de la Piteşti, unde o fetiţă de trei ani a stat în cap, pe asfalt, în faţa tribunei oficiale).

Cârcotașii spun că supărarea liberalilor a fost cauzată și de faptul că nici parlamentarii PNL, nici consilierii locali n-au avut acces pe scena amenajată pentru festivitatea de deschidere a Simfoniei Lalelelor.

Adauga comentariu