Video. Cornel Ionică s-a ridicat în picioare pentru a aprecia activitatea jurnaliștilor de la Știri de Argeș! “Să-mi faci și mie un DVD”

În ședința ordinară a Consiliului Local Pitești, care a avut loc joi, 12 iulie 2018, primarul Cornel Ionică a surprins întreaga asistență în momentul în care și-a întrerupt brusc discursul și s-a ridicat în picioare pentru a aplauda activitatea jurnaliștilor de la Știri de Argeș.

De notat că primarul e mult mai curajos decât viceprimarul Sorin Apostoliceanu - care, la precedentul CL, își ascundea fața după o foaie de hârtie, Ionică s-a ridicat, și-a aranjat cu un gest rapid brăcinarul, apoi și-a pus mâinile în șold, și luând poziția înțeleptului, a intrat într-un dialog de la distanță cu reprezentanții presei prezenți în sală. 

N-a vorbit cu toată lumea, doar cu cei pe care îi consideră reprezentativi, adică cei care îi urmăresc activitatea și îi apreciază implicarea în proiectele generatoare de bunăstare și progres pentru piteșteni. Edilul piteștiului a apreciat profesionalismul redactorilor de la Știri de Argeș, caliatea imaginilor, și a lansat rugămintea de a-i fi trimise fotografiile și materialele video al căror protgonist este.

D-le primar, să ne trimiteți o cerere de prietenie pe Facebook. Sau să discutăm direct cu d-na Luminița? Vă oferim calitate, foto și video cu rezoluție 4k, dublate de toata recunoștința și aprecierea noastră.

Adauga comentariu