Video. Emil Săndoi este nemulțumit de orele de disputare a partidelor din Liga 2. Căpitanul FCA: "Jucăm pe caniculă, suntem cam nebronzați"

La conferința de presă premergătoare partidei pe care FC Argeș o va disputa duminica 19 august 2018 împotriva formației bucureștene Metaloglobus, antrenorul alb-violeților, Emil Săndoi s-a declarat nemulțumit de ora de disputare a partidei, considerând ca ora 13.00 este una total nepotrivită.

"Mă îngrijorează puțin faptul că gândindu-mă la primele patru etape, am jucat un singur joc la ora 11.00. Am jucat la Târgu Jiu, la ora 15.30, pe un gazon care fusese montat cu două, trei zile înainte. Acum o să jucăm la ora 13.00. În etapa a patra jucam la 13.30. Din punctul ăsta de vedere, cred că noi, FC Argeș, suntem singura echipă care din patru etape de campionat, jucam o singură etapă la ora 11.00, și asta în condițiile în care noi avem și nocturnă"

Și căpitanul echipei, Raul Costin s-a declarat nemulțumit de orele de disputare a partidelor și de modul în care FC Argeș este privită de televiziunile care transmit partidele: 

"Noi nu aparem în nicio reclamă ca o probabilă canditată la promovare. Nu ne ia nimeni în seamă. La iarnă o sa jucăm în noctură. Acum jucăm pe cabculă, suntem cam nebronzați, a venit vara mai târziu".

Adauga comentariu