Video. Eremia Team câștigă turneul de minifotbal "Carrefour Street Football Cup"

În perioada 22-24 iunie 2018, la Pitești a avut loc cea de-a doua ediție a turneului de minifotbal "Carrefour Street Football Cup", eveniment organizat de Daniel Pop și Carrefour Pitești.
Au participat un număr de 12 echipe din Argeș, Vâlcea, Târgoviște, care au luptat pentru cucerirea trofeului. Printre jucători s-au regăsit nume importante din fotbalul românesc, foști sau actuali jucători: Cătălin Munteanu, Adrian Neaga, Andrei Mărgăritescu, Mihai Costea, Florin Costea, Cristian Brațu, Florin Pârvu, Daniel Ghită, Andrei David, George Cotigă.

La finalul comepetiției, care s-a întins pe durata a trei zile, câștigătoare a fost formația piteșteană, Eremia Team. Beneficiind de aportul unor jucători experimentați precum Cătălin Munteanu, Adrian Neaga, Andrei David, Andrei Mărgăritescu, Cristian Bratu, Daniel Ghită, cei de la Eremia au avut un parcurs impecabil, care a culminat cu câștigarea finalei împotriva Mondialilor din Vâlcea, după loviturile de departajare. Pe poziția a treia s-a clasat formația Barceleona din Stâlpeni.

Câștigătorii au fost premiați de organizatori și sponsori - Decathlon și Jupiter City, aceștia primind cupe, medalii, mingi și premii în bani: locul 1 - 1500 lei, locul 2 - 1000 lei, locul 3 - 500 lei, Per total turneul a fost o reușită, o bună propagandă pentru sport, mișcare, sănătate. 

Adauga comentariu