Video. EXCLUSIV. Fairplay-ul (nu) s-a născut la Craiova. SCM U Craiova NU mai participă la memorialul de baschet Georgel Ziguli

Astăzi, cu începere de la ora 18.10, Sala Sporturilor din Pitești va fi gazda celei de-a treia ediții a Memorialului Georgel Ziguli. Programat inițial pe durata a două zile, evenimentul a fost redus la un singur meci, din cauza unor baieti lipsiți de caracter - SCM U Craiova - care au anunțat că accidentările unor jucători îi pun în imposibilitatea de a participa la acest eveniment.

Este un comportament primitiv, unul care demonstrează că nesimțirea s-a născut în Cetatea Băniei. Cu alte cuvinte, prăzarii s-au pișat pur și simplu pe memoria unei legende a baschetului românesc.
Băi, papagalilor, pentru voi nu există cuvântul onoare? Se pare că nu, sârbarilor! Nu mai vreți să veniți la Pitești? V-a fost frică că spală piteștenii cu voi pe jos sau că vă pun să spălați (la propriu) podeaua?  

Sunteți niște defecații, niște palugi de doi metri - care devin atât de mici... Nu mai aveți jucători? Dacă aveați demnitate, puteați să jucați și cu portarul de la club sau cu cel care spală echipamentul, important era să respectați competiția.  Sunteți o jignire pentru acest sport. Să vă fie rușine, țăranilor! 

Mulțumim echipei Dinamo Știința București, care va onora (prin prezență) memoria celui care a fost antrenor și director al echipei de baschet BCM U FC Argeș Pitești, Georgel Ziguli, și de la care mulți au avut de învățat.

Utilizarea limbajului colorat este intenționată, vorbim pe limba lor, a nesimțiților care au ales să stea cu curul în fotolii în loc să participe la un eveniment la care au confirmat prezența.

Și ca să vedeți cine sunt sportivii din Bănie, redăm mai jos celebrul imn al Craiovei, valabil pentru toate disciplinele sportive care nu-și onorează angajamentele. Hai, sus piciorul! Și domnul accidentat (în) din fund! Hopaaa!!

Adauga comentariu