Video. FC Argeș așteaptă cu optimism derbiul cu Petrolul. Emil Săndoi mizează pe sprijinul suporterilor

Tehnicianul echipei FC Argeș, Emil Săndoi, consideră că partida împotriva Petrolului Ploiești, care va avea loc joi, 4 octombrie 2018, ora 17.00 pe stadionul Nicolae Dobrin, este un adevărat derbi al ligii secunde. 

"Se întâlnesc două echipe de tradiție, cu un palmares impresionant, atât FC Argeș, cât și Petrolul au trofee câștigate de-a lungul timpului, au dat fotbalului românesc jucători de prima mână, au câștigat campionate, cupe.  Sunt două echipe care ar trebui să joace în prima ligă. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă foarte bună, cu foarte mulţi jucători de prima ligă în componenţă. Eu am încredere în băieţii noştri, atât în cei tineri, cât şi în cei care au ajuns la maturitate sportivă. Cred că există în cadrul lotului nostru un mix destul de bun. Avem şi jucători cu experienţă, dar şi fotbalişti tineri, cu perspective. Cred că formăm un grup bun. Alături de Petrolul, şi noi formăm o echipă bună în această serie. Îmi doresc să fie un joc spectaculos, având în vedere că se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe. Mi-aş dori un rezultat pozitiv. Rămâne de văzut la ora jocului care dintre echipe va fi mai inspirată şi cine va face mai puţine greşeli individuale şi colective. Eu sper ca aceia să fim noi.",

a declarat Emil Săndoi.

Principalul argeșean crede că formația prahoveană este una dintre cele mai puternice echipe care activează în actuala ediție a ligii secunde, iar în astfel de meciuri, prezența fanilor este un element esențial, și îi invită să fie alături de echipă, indiferent de ora de disputare a meciului:

Și cei doi jucători nou-veniți, Vasile Gheorghe și Rareș Enceanu, cred că echipa piteșteana poate reveni în elita fotbalului românesc, și speră să își aducă contribuția la atingerea acestui deziderat.

Adauga comentariu