Video. FC Argeș o învinge pe Metaloglobus și urcă pe podium

FC Argeș a învins cu scorul de 2-0 pe Metaloglobus București într-o partidă disputată în cadrul etapei a treia a Liga 2 Casa Pariurilor.

Disputată pe arena Nicolae Dobrin, la ora 13.00 - una total nepotrivită, în prezența a aproximativ 600 de spectatori, partida a fost una modestă din punct de vedere calitativ. FC Argeș a deschis scorul în minutul 8 prin Vasile Buhăescu, care a marcat de la punctul cu var.

În repriza secunda oaspeții au încercat să obțină egalarea, dar imprecizia  jucătorilor bucureșteni sau portarul alb-violeților au făcut ca tabela să rămână nemodificată în dreptul oaspeților. 

FC Argeș a reușit al doilea gol în prelungirile partidei, atunci când Oancea a scăpat pe contraatac și a marcat cu un șut la colțul lung al porții apărate de Anca Trip.

În urma acestei victorii, echipa piteșteană a urcat pe poziția a doua a clasamentului cu 7 puncte acumulate după trei etape. În etapa următoare FC Argeș va evolua în deplasare împotriva liderului actual al ligii secunde, Chindia Târgoviște.

FC Argeş: Ureche - Şerban, Hreniuc, Turda, Vişa - Şerbănică, Costin, Panait, Tăbăcariu - Buleică, Buhăescu. 
Rezerve: Grecu, Nilă, Oancea, Gugu, Udrea, Popa, Tofan. 
Antrenor: Emil Săndoi.

Metaloglobus Bucureşti: Anca Trip - Pham, Caramălău, Sava, Sane - Yuh, Ghenovici, Vlad Vlăduţ, Niculae Ştefan - Ovidiu Herea, Potecea. 
Rezerve: Geantă, Negotei, Andrei Valentin, Bîrsan, Coman, Culda, Vasile Panait. 
Antrenor: Bogdan Andone.

Adauga comentariu