Video. FC Argeș - Promovarea în sezonul următor nu este posibilă

Echipa fanion a fotbalului argeșean își propune ca obiectiv pentru sezonul 2018-2019 atingerea locurilor 1-3, poziție care îi oferă posibilitatea de a promova direct sau în urma disputării unui joc de baraj, în prima ligă.

Din păcate, până la acest moment, în actuala formă de organizare (club de drept public), FC Argeș nu poate solicita licența pentru accederea în prima ligă la finalul campionatului următor, data limita pentru înscrierea în noua formă de organizare (club de drept privat) fiind 20 iulie 2018. 

Este puțin probabil ca Primăria Pitești să reușească într-o săptămână, ceea ce nu a reușit în decursul unui an, și anume găsirea unui investitor privat și schimbarea formei de organizare.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș spune că deși au existat mai multe întâlniri cu oameni de afaceri interesați de preluarea echipei piteștene, acestea nu s-au concretizat până în acest moment:

"Eu am spus-o și nu cred că mai este timpul fizic ca să mai facem asta. Nu trebuie să dăm cu ochii pe foc, trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să ieșim să spunem cu curaj că noi nu facem niciun fel de rabat de la performanță, ca obiectivul echipe de fotbal FC Argeș în campionatul următor va fi locul 1-3. Toate contractele vor fi făcute în lumina acestui obiectiv. Poate da Dumnezeu să se schimbe ceva la Legea Sportului, deși nu cred, poate - așa cum spunea și președintele Federeației Române de Fobal, cine știe, poate ajungem la TAS, în cazul în care terminăm pe locul 1 sau 2. Sigur, la finalul campionatului 2019-2020 vom fi în Liga 1. Vom face tot ceea ce depinde de noi, să avem o echipă competitivă și să realizăm acest obiectiv"

 

 

Adauga comentariu