Video. La FC Argeș se premiază performanța. Campionul mondial Eduard Șerban și antrenorul Valentin Ioniță, premiați de Consiliul Local Pitești

În ședința ordinară a Consiliului Local Pitești din data de 23 august 2018, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș, Cristian Gentea și primarul Cornel Ionică i-au premiat pe jodoka Eduard Șerban și pe antrenorul Valentin Ioniță, pentru performanța obținută la competiția desfășurată la Santiago de Chile.

Sportivul legitmimat la FC Argeș a devenit campion mondial de cadeţi, la categoria 90 kg, după ce în finală a învins un sportiv din țara de origine a judo-ului - Japonia.

Eduard Şerban a fost recompensat de Consiliul Local Piteşti cu suma de 10.000 de lei, iar antrenorul său, Valentin Ioniţă, a primit 5.000 de lei. Atât Cristian Gentea, cât și Cornel Ionică au dat asigurări că toate rezultatele sportive de excepţie vor fi premiate de administrația locală.

Antrenorul sportivului piteștean, Valentin Ioniță a apreciat sprijinul autorităților locale pentru obținerea marii performanțe: 

"Îi mulţumesc domnului Gentea că a avut iniţiativa de a înfiinţa secţia de judo la FC Argeş. Sportivii au acum condiţii optime pentru a face performanţă. Ne-a dat posibilitatea de a ne putea lupta de la egal la egal, cu Steaua şi Dinamo, considerate cele mai bune cluburi din ţară. Vreau să vă spun că în acest moment, FC Argeş poate oferi din punct de vedere financiar, sume egale cu cele două cluburi din Bucureşti. Mulţumesc încă o dată pentru susţinere domnului Gentea şi domnului primar Ionică"

Adauga comentariu