Video. Mama unui campion național la caiac-canoe trebuie ajutată! Nicoleta are nevoie de un transplant de ficat destul de costisitor

Nicoleta Nedelcu este o tânără delicată dar ai cărei ochi transmit o durere implacabilă. In spatele zâmbetului cald, se ascunde o povară prea greu de purtat – boala. In urmă cu 15 ani, după o transfuzie cu sânge care a avut loc la Spitalul Universitar București, Nicoleta a fost infestată cu virusul B și D, virusuri care generează cumplita ciroză. In jurul sărbătorilor de iarnă, inevitabilul s-a produs, boala declanșându-se galopant. Practic, tânăra are ficatul distrus și numai un transplant i-ar salva viața.

Din nefericire, această intervenție costă cel puțin 10 000 de euro, bani de care familia nu dispune, abia reușind să achite medicamentele lunare care însumează peste 600 de lei. Nicoleta este mama unui tânăr de 17 ani, campion național la caiac-canoe, legitimat la AS Unirea Bascov. Pentru ca această mamă să poată să-și mai vadă copilul, rudele au deschis un cont bancar unde se pot trimite donații, pe numele Nedelcu Nicoleta - RO87BRDE030SV92977470300 sau prin Paypal, la adresa: niconedelcu78@gmail.com.

Ascultați povestea și priviți-o în ochi! Nu-i așa că nu puteți să-i spuneți că nu se poate?

 

Adauga comentariu