Video. Noul șef al Poliției Argeș, recunoaște: și-a făcut două firme pentru a-și lua mașină și a recupera TVA. Intr-una dintre ele a fost asociat cu superiorul său, ministrul MAI, Carmen Dan

Tudorel Pieleanu este noul șef al Inspectoratului de Poliție Argeș. Acesta vine din județul Teleorman și vineri a avut prima întâlnire cu presa argeșeană. După ce s-a prezentat, subliniind în repetate rânduri că i-a plăcut foarte mult managementul, Pieleanu aplecându-se asupra acestui domeniu chiar și prin studii de doctorat, a adus lămuriri și în privința celor două firme pe care le-a deținut, una dintre ele împreună cu ministrul Carmen Dan, despre care spune că este o prietenă de familie.

Întrebat de reporterii Știri de Argeș ce îl recomandă ca un bun manager al IPJ Argeș, întrucât cele două firme nu au produs nimic, și pe care le-a și închis, omul legii răspunde halucinant. In mare, deși legal la acea dată, polițistul a “fentat” statul prin achiziționarea unui autoturism și recuperarea TVA-ului. Iată răspunsul:


Carmen Dan și șeful poliției au fost acționari egali ai societății comerciale, Way Storage SRL, fondată de Tudorel Pieleanu. Despre această societate jurnaliştii din Teleorman scriu că se ocupa de activități în domeniul bibliotecilor, arhivelor, muzeelor și alte activități culturale. De altfel, el și soția au mai fost asociați într-o firmă pe care de asemenea au închis-o fără a avea activitate economică.

 

Adauga comentariu