Video. Oamenii străzii din Pitești - Gesturi la limita umanității

Rămași captivi în propria neputință, victime ale indiferenței autorităților și a semenilor, oamenii străzii din Pitești sunt nevoiți să apeleze la gesturi aflate la limita umanității pentru a supraviețui. Dormitul în clădiri abandonate și insalubre sau mâncarea procurată din tomberoane fac parte dintr-o nefericită rutină zilnică a oamenilor străzii. 

În timp ce Primăria Pitești cheltuie sute de mii de euro pentru concerte în aer liber, există locuitori ai orașului care trăiesc o dramă care se repetă ciclic.

Boschetarii - așa cum sunt ei numiți, sunt persoane care s-au trezit în stradă peste noapte, care au pierdut tot ce au avut: casă, familie, avere, devenind victime ale unei societăți impasibile. Acești nefericiți ai sorții sunt priviți ca niște paria, nimeni nu îi vede, de parcă ar fi invizibili.  

Să vezi un astfel de om al străzii, mâncând resturile dintr-un tomberon aflat - ironia sorții - între un hotel și un restaurant, chiar lângă sediul PSD Argeș, îți trezește unele sentimente care cu greu pot fi exprimate în cuvinte...

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

 

Adauga comentariu