Video. Popa prostu' într-o piață părăsită din Pitești. Tristețea unei zone devenită raiul boschetarilor

Pe strada Smârdan din Pitești, după pasajul scărilor care urcă din bulevardul Frații Golești, spre cartierul Craiovei, se afla o zonă părăsită, o fostă piață a orașului.
Aceasta a devenit locul ideal de întâlnire pentru aurolacii orașului, persoane fără adăpost, zona în care respectivii se adună pentru un joc de cărți, un grătar sau pe care o folosesc pe post de toaletă publică. 

În momentul în care redactorii Știri de Argeș au ajuns în zonă, trei indivizi - locatari de conjunctură, jucau cărți în centrul clădirii, asistați de un patruped.

Contactat de redactorii Știri de Argeș, directorul general al SC SALPITFLOR GREEN SA - societatea care administrează piețele din municipiul Pitești, Dumitrache Georgel  Daniel, a declarat că piața respectivă a fost dezafectată și nu mai este administrată de societatea pe care o conduce.

Așadar, piteștenii adăugă pe harta municipiului încă un loc care este recomandat să-l evite, zona nefiind deloc una care în care să te simți în siguranță. Nici măcar Poliția Locală Pitești, renumită pentru raid-urile sale în căutarea umbrei, nu trece prin zona respectivă, preferând o locație aflată la aproximativ 200 de metri, în incinta unei stații de carburanți.

 

Adauga comentariu