VIDEO. Primar: “Suntem sabotați de Regia Județeană de Drumuri!” Domnule președinte, Dan Manu, când ajungeți cu Flacăra Centenarului și pe la Cuca? Au oamenii ăia un drum, calitate a-ntâia!

Locuitorii frumoasei comune Cuca au ajuns la disperare.In această dimineață, aceștia ne-au trimis la redacție un videoclip în care se vede clar cum drumul DJ 703 a ajuns impracticabil. Ce spune primarul localității, Georgel Cristinel și ce măsuri au luat Consiliul județean Argeș (în subordinea căruia se află această șosea) și Regia de Drumuri Argeș.

Deaconu Georgel Cristinel, primar:

"Sunt foarte mâhnit! Am făcut adrese peste adrese și către Consiliul Județean Argeș și către Regia Județeană de Drumuri și nu am primit niciun răspuns. Am cerut și noi un autogreder și 20 de mașini de piatră, nu ne bagă nimeni în seamă, ba mai mult ne sabotează. Și suntem mulți primari în această situație. Curând va fi ziua comunei vecine și o să vină toată lumea de la Pitești pe DJ 703, poate atunci or să vadă și ei... Avem o comună atât de frumoasă, dar drumurile ne sparg oglinda! Sunt foarte, foarte mâhnit!"

Reporter: Dar, domnul președinte al Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a ajuns cu Flacăra Centernarului pe la dumneavoastră?
Georgel Cristinel, primar: Flacăra?

Reporter: Da, Flacăra Centenarului pe care o plimbă prin toate comunele județului...
Georgel Cristinel, primar: Nu, nu a venit. Il așteptăm…

Domnule președinte, urgentați deplasarea la Cuca, nu o să vă pară rău! Până atunci, vizionați videoclipul următor ca să știți cu ce mașină să vă duceți!

 

Adauga comentariu