Video. Primăria Pitești NU pune în aplicare o directivă UE care INTERZICE autoturismele în Parcul Trivale

In Parcul Trivale se întâmplă de ani buni o anomalie, deși accesul cu autoturisme este interzis, unii au voie să circule în voie, alții nu. Spre exemplu, în apropiere de Grota Rece se află un ocol silvic ce aparține de Direcția Silvică Argeș. Angajații de aici intră cu mașinile până în fața birourilor, deși la barieră este afișat un indicator unde se specifică faptul că accesul este permis doar între orele 8-11 și asta doar pentru aprovizionarea teraselor din zonă. Cu toate acestea, la ora 11.17 minute bariera era ridicată, doamnele și domnii de la ocol vâjâind după bunul plac motoarele -  că doar nu se vor duce câțiva metri pe jos din parcarea de la bariera de la schit până la serviciu? Domnii lucrează cu pădurile, nu sunt obișnuiți cu mersul pe jos....

Ne-am adresat și directorului Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu care ne-a explicat că acolo este un drept de servitute: “Nu poți să îngrădești liberul acces la proprietate, este dreptul riveranilor. Normal că trecem cu mașinile.”
Redactorii noștri l-au întrebat dacă în acest context și angajații de la Grota Rece au voie să vină la serviciu cu mașina până în apropierea locului unde își desfășoară activitatea, adică în dreptul ocolului silvic. Răspunsul lui Armand Chiriloiu a fost următorul: “Bineînțeles! Și ei și patronul, sunt riverani.”
In urmă cu puțin timp, în spațiul public, au apărut comentarii referitoare la faptul că cei de la Grota Rece își parchează mașinile fix pe marginea drumului pe unde circulă angajații ocolului. Atunci, viceprimarul Sorin Apostoliceanu afirma că nu au acest drept și că se vor lua măsuri.

Adevărul este însă cu totul altul, în sensul că de fapt Primăria Pitești nu a pus în aplicare o directivă a Uniunii Europene prin care se reglementază faptul că Parcul Trivale este denumit ZONĂ LINIȘTITĂ, pentru că orașul nostru are o populație mai mare de 100 000 locuitori, directivă reglementată și de HCL 107 pe 2012. Conform reglementărilor UE, datorită acestui calificativ, ACCESUL AUTOTURISMELOR ESTE INTERZIS PENTRU TOATĂ LUMEA – instituții publice sau private! 

Citeste si https://www.stiridearges.ro/parcul-din-padurea-trivale-trotuare-pline-de-gropi-mizerie-si-tantari

Citeste si https://www.stiridearges.ro/revoltator-centrul-parcului-trivale-se-arunca-resturi-de-la-materialele-de-constructii-chiar-peste-gardul-caselor-din-zona

Adauga comentariu