Video. Primul solist AC/DC şi bateristul american Mike Terrana vin în Argeș. In august, la Corbi va avea loc FESTIVALUL ROCK – STONEBIRD

Comuna argeşeană Corbi este vestită în țară datorită mânăstirii  care este săpată în stâncă (Corbii de Piatră), asemănătoare celebrelor așezări religioase din Capadocia (Turcia). In luna august, localitatea argeșeană și vechea mânăstire, unde există și un altar, despre care se spune spune că era folosit de daci pentru sacrificii închinate zeilor, vor deveni cunoscute și la nivel internațional, prin oaspeții care sunt așteptați să vină. 
In perioada 10-12 august se va desfășura prima ediție a festivalului Stonebird, la care vor concerta nume de top din ţară şi străinătate. Cele mai așteptate nume sunt Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC şi bateristul american Mike Terrana. Alături de ei vor mai fi prezente trupele Zob, Partizan sau Lupii&Alex Calancea. De asemenea vor participa și The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa, dar și trupa tribut Metallica, Black (Serbia) precum și Bucium.

Cei care au inițiat cel mai mare festival rock rural sunt: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse, cu susținerea primăriei din localitate, care deja s-a apucat să asfalteze drumul care duce la locul unde se va săvârși unul dintre puținele festivaluri de calitate din județ. Organizatorii vor amenaja și o zonă de camping, drumeții, foc de tabără, vizite la ospitalierii localnici ai Argeșului legendar.

AC/DC, solist Dave Evans, 1974

Mânăstirea Corbii de Piatră

Adauga comentariu