Video. Sefa de la Drumuri Județene, Alina Nicolau, despre DJ 703: "Și ce dacă? Ce mare scofală"

În urmă cu două săptămâni, Știri de Argeș atrăgea atenția asupra situației dezastroase în care se află drumul DJ 703 care tranzitează comuna Cuca, devenit impracticabil - detalii AICI.

După cum bănuiți, în tot acest timp, nimeni nu a intervenit pentru remedierea drumului, ba mai mult, situația s-a înrăutățit în urma ploilor căzute în ultima perioadă. 

Am stat din nou de vorbă cu primarul comunei Cuca, Deaconu Georgel Cristinel, care a declarat că autoritățile îl mint de fiecare dată, existând mai multe promisiuni de refacere a drumului, care n-au fost onorate: 

"Mi-au promis de mai multe ori, m-au mințit de fiecare dată. Există o altă promisiune pentru săptămâna viitoare. Alina Nicolau, directorul Regiei Judeţene de Drumuri merge cu promisiuni și cu minciuni, mințind primarii. 
La rugămintea mea de a repara acest drum, având în vedere că în curând va fi ziua comunei vecine - Ciomăgești, iar localitatea Cuca va fi tranzitată de cetățenii de la Pitești, de la Râmnicu Vâlcea, replica Alinei Nicolau a fost: ȘI CE DACĂ? CE E MARE SCOFALĂ"

Adauga comentariu